Hvordan å gjøre teppet flekkfjerning enklere

March 19

Hvordan å gjøre teppet flekkfjerning enklere

For å unngå kostbare besøk av en profesjonell teppe renere, takle farget tepper umiddelbart med den rette blandingen av rengjøringsmidler. Moderne syntetiske tepper og tepper er produsert for å frastøte flekker, teppe og Rug Institute. For alle men tøffeste satt flekken er mild rengjøringsmidler effektive. Det viktigste å huske når du har en flekk eller utslipp på teppet er å fjerne det så raskt som mulig.

Instruksjoner

•Blot bort en rød vin flekk er på teppet med hvitt papirhåndklær og en del hvit eddik og to deler vann. Følge opp med to deler vann og en del vaskemiddel å løfte tilgodehavende tannin basert flekken. Når du har brukt flekkfjerner, bruke en sprayflaske for å rense området med vann. Brett ren papirhåndklær over flekken og stå på dem, eller bruke en vekt, for å absorbere vann fra dypt i teppet fibrene.

•Scrape tørket voks av teppet med en metall skje, hvis en romantisk lys hendelse har forlatt voks på teppet. Gni en isbit over resterende voks og forsiktig chip fra fibrene. For å fjerne rester, sette din klær jern til laveste innstilling. Legge papir niste over voks og skyve jern over posen til å smelte voksen og overføre den til papiret sekk. Takle biter av voks som forblir med en rubbing alkohol-fuktet bomullsdott.

•Fjern kjæledyr flekker med en mild ammoniakk løsning. Fjern avfall med et papirhåndkle. Bland en spiseskje av klart ammoniakk med 1/2 kopp vann i en sprayflaske. Spray stained området. Blot flekken med rene håndklær og løsning av såpe og vann. Skyll med sprayflaske vann til rengjøringsmidler er borte. Sug opp væske på teppet med papirhåndklær, veier dem ned så de nå dypt inn i fibrene.

•Fjern restene av spilletid med Play-Doh fra teppet uten flytende rengjøringsmiddel. Produsenten av Play-Doh, Hasbro, anbefaler at du lar den Play-Doh tørke og deretter bruke en stiv pensel til å løsne det tørket Play-Doh. Vakuum eventuelle gjenværende Play-Doh og gjenta om nødvendig. Du kan bruke kaldt vann og mildt vaskemiddel hvis nødvendig, men bruker ikke varmt vann.

•Tackle en tøff ink stain med rask action. Bruk et hvitt papirhåndkle for å viske med litt rubbing alkohol. Bruk ikke for mye alkohol eller vil gå gjennom teppet og ødelegge liming. Skyll med en sprayflaske vann og gjenta om nødvendig. Blot overflødig væske med hvitt papirhåndklær.

Tips og advarsler

  • Alltid kontakte en profesjonell teppe renere hvis du har spørsmål.