Hvordan å gjøre hvit Klesvask

November 16

Hvordan å gjøre hvit Klesvask

Noen mennesker er villige til å kjøpe hvite klær og håndklær, som de vet at de skinnende hvite i butikken vil snart slå snusket og falmet med økt bruk. Flekker er ikke det eneste problemet når det gjelder hvite. Hvite kan bare kjøpe sløvhet av farge over tid. Vask og bleking kan noen ganger hjelpe disse problemene, men ikke alltid. Trenger du å behandle din hvitt laster med Klesvask strategisk og aggressivt å gjenopprette dem til sin tidligere storhet.

Instruksjoner

•Fyll ren vask full av en halv Last av hvite. Dekk hvite med svært varmt vann. Legg 2 ss. vaskemiddel som du fortsetter å fylle vasken med varmt vann til vasken er full. Tillate klærne suge en full 20 minutter.

•Trekk vasken plugg, la vannet renne. Skyll klær med kaldt vann. Erstatt pluggen i vasken og fylle den opp med varmt vann. Legg 2 ss. ammoniakk og bland godt i vannet. Tillate klærne suge 20 minutter.

•Drain vannet igjen. Skyll klærne av med kaldt vann og erstatte vasken pluggen. Fylle vasken igjen med varmt vann. Legg 2 ss. hvit eddik og bland det i godt. Tillate klærne suge 20 minutter.

•Drain vannet igjen og skyll klærne av med kaldt vann. Legg halvparten klærne i vaskemaskinen din og legge 1/4 kopp til 1/2 kopp Klesvask booster, avhengig av belastningen.

•Fyll vaskemaskinen med resten av din hvite. Legge til standard mengden vaskemiddel for Last. Vask hvite som normalt. Heng dem til tørk i solen på en klessnor med klesklyper til whitening.