Hvordan å gjøre en spenning Test for fluorescerende kamper

September 29

Fluorescerende inventar ikke bare styrke innredning av huset ditt, de også spare penger fordi de er billigere i drift enn glødepærer. Lysrør bruker en gass og elektrisitet opprette belysning, mens en vanlig lyspære bruker varme, som koster mer strøm. Mengden av lys i fluorescerende pære styres av ballast som er koblet til kampen. Hvis din fluorescerende lampen ikke fungerer riktig, kan du bruke et multimeter, også kalt en volt ohm meter, kontrollere lampen er spenning å finne ut om problemet er ballast eller en annen komponent.

Instruksjoner

Slå av strømmen til kretsen som driver fluorescerende kampen.

•Fjern den fluorescent lyset blomsterløk fra kampen. Pære holdes på plass av gravsteiner, som også lette overføringen av elektrisitet til pære. Slå pære mot klokken og forsiktig løfte den fra kampen. Plass pære på et trygt sted.

•Trekk dekselet som beskytter ballast. Vanligvis er dekselet sikret med skruer. Noen fargede ledninger er avslørt som kobler lyskilde til kampen. Fargene er blå eller gul for makt og hvit for nøytral.

•Vri innstillingen på multimeter til "Ohm." Trykk en sonde til den hvite ledningen og den andre en farget ledning. Måleren viser en direkte kort eller kontinuitet. Hvis ingen lese vises, er det et problem med ballast. Erstatte den så snart som mulig.

•Test ledninger koble tombstones til kampen. Trekk tombstone av kampen. I noen kamper, er de sikret med skruer. Trykk sonder til strøm og nøytrale wire. Hvis det er ingen lese, er problemet med gravstein ledninger. Sjekk ledninger for å sikre at de er sikre. Koble alle komponenter i kampen når du er ferdig med testingen.