Hvordan å gjenoppstår tre trappetrinn

October 23

Resurfacing tre trappetrinn er lik refinishing tregulv, bortsett fra at du ikke kan bruke en stortromma slipemaskin til sand av den gamle finishen. En håndholdt orbital sander med variert grits av sandpapir vil oppnå samme. Den generelle prosessen er å få tre ned nakne korn, flekker, deretter legge til flere lag av polyuretan glans å beskytte den. Bruke en lav-glans polyuretan vil hjelpe hindre trappen blir for glatt.

Instruksjoner

•Sand av gjeldende mål på trappen løpebaner, bruker din orbital sander og starter med det groveste nivået av sandpapir (betydning, det laveste grus tallet, 40). Starter på toppen og jobb deg nedover. Vakuum støv.

•Gjenta prosessen med de neste to suksessivt finere korns slipepapir, får tre helt naken og glans og flekken. Vakuum godt.

•Tape vegger og andre tilstøtende områder, slik at toppen av treads er isolert. Sette på din gummihansker.

•Apply tre flekken over toppen tråden, børste den på sterkt med en pensel og la den bassenget litt. Tørk av overflødig flekken med papirhåndklær. Gjenta for hvert trinn, og la den flekk tørre over natten.

•Apply et tynt lag av lav-glans polyuretan øverst trinn med en pensel, børsting med korn av skogen og sørge for at det er ingen bobler eller striper. Gjenta for hvert trinn. La det tørke i fire til seks timer.

Lysrøret sand polyuretan for hånd med 250-korns slipepapir, akkurat nok til å fjerne skinne så neste strøk vil holde. Tørke støv med en tørr tørkepapir, og på nytt en andre strøk av polyuretan på samme måte som først. La andre strøk av polyuretan tørr.

•Apply en tredje lag med polyuretan. La det sette to dager før bruke trappen.

Tips og advarsler

  • Hvis trappen er bare tilgang til de øvre etasjene, gjøre prosjektet i to deler, refinishing annenhver bane først og deretter gå tilbake og refinishing resten etter de første er tørr, så du kan fortsatt bruke trappene i løpet av prosjektet.