Hvordan å gjenoppstår benkeplater i granitt

January 24

Hvordan å gjenoppstår benkeplater i granitt

Før du kan gjenoppstår gamle benkeplater med granitt overlegg, må du planlegge en avtale med selskapet som skal produsere granitt countertop overlegg så de kan komme hjem og ta målinger. Ifølge prestisje marmor og granitt i Emmaus, PA, vil en entreprenør komme hjem og ta nøyaktige mål av benkeplater å sikre granitt overlegg vil justere på gamle benkeplater. Selv om de fleste produsenter vil installere sjabloner for deg, med hjelp av noen venner, kan du installere sjabloner selv.

Instruksjoner

Slå av vannforsyningen til kraner og deretter løsne tappekran festene ligger under countertop med en skiftenøkkel. Koble vann linjene med skiftenøkkelen og trekke kraner av benken.

•Løsne komprimering mutteren på vasken er ned røret med en pipe skiftenøkkel.

•Fjern montering braketter som holder vasken på gamle benken. Hvis vasken er limt til benken, kile en sparkel mellom to og skille limt segl. Trekk vasken av benken.

•Sand overflaten av benken med orbital sander og 600-korns slipepapir til scuff opp eksisterende overflaten. Gjøre uansett materialet på opprinnelige countertop.

•Plasser granitt over benken med vasken skåret inn i den hvis du velger å bruke en annen vask enn du tidligere brukte og figuren er annerledes. Overføre form av vasken fra granitt til gamle countertop. Fjerne granitt og skjær ut formen på nye vasken med sirkelsag eller Stempelkompressorer så. Avkall prosessen hvis du planlegger å bruke samme vasken.

•Apply en perle av epoxy limet rundt de ytre felgen av eksisterende countertop også rundt overkanten rundt din vask cutout.

•Løft opp nye countertop opp og skyv det over eksisterende countertop. På benkeplater som monteres på veggen, skyv granitt mot veggen til leppe på granitt rumper mot kanten på benken. På gratis stående øya benkeplater, midtstille granitt sted. Hvis kuttet riktig, countertop vil ha trangt. Bruk en venn eller to til å løfte og installere countertop.

•Plasser en perle av silikon rundt hull for vasken. Hvis du planlegger å undermount vasken, plassere perle av silikon rundt overkanten av vasken.

•Monter vasken til benken i retning med vasken.

•Koble til kraner og vasken er ned røret til fellen.