Hvordan å gjenoppstår asfalt innkjørsler

October 23

Hvordan å gjenoppstår asfalt innkjørsler

Asfalt reduseres over tid utvikle sprekker, lav kapasitet, chips og andre defekter. Resurfacing asfalt oppkjørselen tar manuell arbeidskraft, men belønner deg med en sprekk-fri, er glatt oppkjørselen. Nøkkelen til en fin igjen innkjørsel er riktig forberede og rengjøring asfalt på forhånd, fullføre prosjektet til rett tid av året og bruke riktige produkter. Lær det grunnleggende å asfalt oppkjørselen resurfacing før du tar på dette hjem prosjektet.

Instruksjoner

•Trekk ugress av sprekker i asfalten for hånd. Deretter feie innkjørselen gratis ugress, skitt og rusk. Alternativt bruke en løvblåser, anbefalt av Ron Hazelton, for dens lette i å få skitt av sprekker i asfalt.

•Prepare en 1:4 løsning av blekemiddel til vann i en bøtte. Deretter hell denne løsningen over oppkjørselen din. Skrubbe blandingen over oppkjørselen med lange håndtak scrub pensel, slik at blekemiddel blandingen til å sitte i 10 minutter. Vask det vekk med en slange og deretter slangen ned oppkjørselen til du har fjernet den bleike løsningen og noen langvarig rusk.

•Tillat oppkjørselen tørke helt før du fortsetter.

•Fyll en flytende cellegummi filler i sprekker 1/2-tommers brede eller tynnere. Hell av cellegummi filler i det sprekken, arbeider fra toppen til bunnen. Ron Hazelton anbefaler litt overfylling sprekk. Deretter arbeide en sparkel over det sprekken, spre ut av cellegummi filler nivå karakteren. Reparere alle sprekker på denne måten.

•Patch sprekk til 1-tommen bred og dips bruker murskje klasse filler. Coat en sparkel med sparkel klasse filler og spre filler over sprekk eller dukkert for å fastsette den.

•Åpne badekar av resurfacer og bland det grundig, enten for hånd eller med en åre blandebatteri. Resurfacer må blandes grundig før programmet fungerer sammen.

•Paint resurfacer på kantene på oppkjørselen din hånd. Ron Hazelton anbefaler bruk av en 4-tommers pensel. Når du har belagt alle kantene, kan du fullføre midten av oppkjørselen bruker en nal, en mye raskere metode.

•Fyll resurfacer på oppkjørselen fra bøtte. Bruker en nal, spre materialet frem og tilbake over oppkjørselen til coat den. Jeg spre materialet i en S-mønster, arbeider fra side til side. Når du kjører ut av materiale, stopp. Deretter helle mer på oppkjørselen og plukke opp der du slapp.

•Let resurfacer tørr grundig før du bruker oppkjørselen. Gå av produsentens anbefalte ventetiden.

Tips og advarsler

  • Du trenger mildt, tørt vær for resurfacing asfalt. Været må 60 F i minst 48 timer senere og regn.