Hvordan å gjenoppbygge en septiktank

May 18

En septiktank eller på stedet kloakk, består av hus linje, septiktank, distribusjon boksen og absorpsjon feltet. Kloakk er gjennomført i huset linjen septiktank i et forseglet rør. I septiktank skiller flytende kloakk fra faste stoffer som bosette til bunnen av akvariet. Flytende fortsetter å boksen distribusjon der det er atskilt med volum og retning til perforert pipe linjene som leverer til feltet absorpsjon. Planlegge vedlikehold hvert tre til fire år, inkludert fjerning av faste stoffer fra septiktank. Planlegge for en levetid på omtrent 20 år. Behov for bygging og ombygging en septiktank kan variere etter by, fylke og jord.

Instruksjoner

Hvordan å gjenoppbygge en septiktank

•Contact lokale bygningen og helse avdelinger å fastlegge deres behov for gjenoppbygging av septik-systemer. Bygning avdelinger er vanligvis drevet av en kommune. Helsestasjoner administreres vanligvis av fylket regjeringen. Opprette en kontrolliste.

•Analyze jord. Type og absorpsjon kjennetegner jord i feltet absorpsjon påvirker området som er nødvendig for systemet. Helsestasjoner vanligvis krever dette arbeidet skal fullføres av lisensierte jord forskere og kan gi en liste over godkjente konsulenter.

•Prepare en plottet plan viser eksisterende forhold, herunder topografi. Finn de eksisterende septiktank komponentene, alle utbedringer og alle verktøyet steder. Mange lokaliteter krever dette dokumentet være forberedt av en landmåler lisensiert i staten der arbeidet vil foregå.

•Design systemet. Beregne størrelsen på tanken, lengden på avløp linjer, tilkoblinger på boksen distribusjon og størrelsen på feltet absorpsjon. Forberede en foreslåtte plan viser steder, heving karakterer og størrelser av nye septiktank komponenter. Dette dokumentet skal bevise samsvar med statlige krav og tjene som en kontrakt dokumentet for septisk entreprenøren. Kontroller at systemdesigneren har lisenser som kreves av helse og bygning avdelinger

•Rebuild septiktank. Valgte en lisensiert entreprenør å bygge systemet slik forberedt planene godkjent av helse og bygningen tjenestemenn i fullstendig samsvar med deres behov. Fullføre alle nødvendige inspeksjoner.

Tips og advarsler

  • Riktig vedlikehold og bruk kan forlenge levetiden til septisk systemet. Spare vann. Unngå kjemikalier. Ikke kjøre eller kompakt feltet absorpsjon på noen måte. Unngå planter med invasiv rotsystem i nærområdet.
  • Reglene endres. Tar ikke reglene som styrer den opprinnelige installasjonen er fortsatt i kraft.
  • Ikke snarvei helse avdeling eller bygningen avdeling krav. De har myndighet til å bestille fjerning av ikke-samsvarende septiktank installasjoner.