Hvordan å fylle mellomrom mellom Pavers

April 21

Hvordan å fylle mellomrom mellom Pavers

Når du bruker pavers, murstein eller heller for en patio eller sti, kan du forbedre utformingen ved å få kreative med brukstemperaturer mellom steiner. Du kan bruke levende planter, stein, sand eller selv polert glass. Du vil kanskje det samsvarer med steiner, kontrast med stein fargen, eller legge til en touch av sin spesielle måte.

Instruksjoner

•Fyll gapene mellom steinene med lav vekst planter som kan håndtere noen gangtrafikk. Noen av de beste plantene for solrike områder er Dymondia margaretae, kamille og de laveste voksende thymes som karve timian. For skygge, kan du prøve minty-scented pennyroyal (også kjent som korsikanske mint) og baby's tårer. Alyssum er en årlig som liker sol og vil vokse til ca 5 inches. Kan du klippe det og det gjerne selv frø selv - til punktet at det kan spre seg til plener og blomsterhager. Det vil fungere utmerket når unge og små, men hvis det blir for stor eller rangy, bare klippe eller fest den tilbake.

•Decomposed granitt kommer vanligvis i en rekke brun farger. Det er tungt og holder seg godt ta til sprekker. Hvis du er villig til å gjøre litt shopping rundt, er det bygging eller materiale leverandører som produserer farget granitt i nyanser av rød, hvit, grå, grå-blå og gul. Byggmester sand er en rimeligere alternativ.

•Stone og grus tilbyr alle slags farger og former. Du kan fylle hull med forskjellige teksturer og selv fargekombinasjoner. Grus kan tumbled i glatt runde former eller venstre grov. Større vil kreve større hull. Du fylle materiale å sitte selv med toppen av belegningsstein uten stikker eller smitte over og tripping noen.

•Du kan også bruke fantasien med materialet du vil bruke, så lenge de er solid og værbestandige. Ristet glass, for eksempel vil gnisten som glødende juveler. Klare farger vil se ut isen.

Tips og advarsler

  • Unngå bark og andre lette materialer som kan vaske eller blåse bort. Hvis du vil bruke metaller eller andre uvanlige fyll, kontroller at det er ikke noe giftig i dem.
  • Du kan også bruke en kombinasjon av ikke-levende fyllstoff blandet med bunndekkende planter.