Hvordan å fylle inn sprekken mellom Grout & badekar

February 16

Veggfliser rundt badekar har grout---en slags sement---i mellomrommene mellom dem koble flisene og gjøre dem en sammenhengende overflate. Det eneste unntaket skal plassen mellom flisene og badekaret. At felles trenger ekstra fuktbeskyttelse og fleksibiliteten til caulk. Kar kan flytte ned litt når de er fylt med vann, så det er lurt å fylle badekaret før du starter slik plass rundt det er på sitt bredeste.

Instruksjoner

•Fyll badekar med kaldt vann.

•Fyll en sprayflaske med en 1:1 løsning av vann og blekemiddel. Spray ned felles mellom flisen og badekar med den bleike løsningen. La det tørke.

Legg en fuger pistol med en caulk rør. Bruke et verktøy kniv til å kutte på slutten av røret i 45-graders vinkel slik det produserer et hull ca ¼-tommen bred. Presse en lang spiker i hullet for å bryte segl inni.

•Trykk spissen mot en slutten av linjen. Holde fuger pistolen tilbake i 45-graders vinkel. Trykk på avtrekkeren til caulk kommer ut av spissen.

•Dra fuger pistolen tilbake langs linjen, fortsetter å presse avtrekkeren, legge en rett perle av caulk fra ende til ende langs linjen.

•DIP tommelen i vannet i badekaret. Kjøre tommelen over den nye caulk linjen fra ende til ende, trykke akkurat nok til å jevne ut overflaten. La caulk satt for 24 timer, forlater badekaret full i denne perioden.