Hvordan å fylle en fett pistol

July 20

Enhver mekanisk eller gjør det selv kjenner verdien av å ha en god fett pistol. De er nødvendige for smøring biler og plen utstyr. Problemet er at de krever nye fett når den gamle fettet er tom. En måte å forhindre rot av fylling med bulk fett er å fylle fett pistolen med fett patron. Fett patroner er tilgjengelig på oppussing centers og jernvareforretninger. Patroner er pre-fylt med fett og slip i fat fett pistolen.

Instruksjoner

•Hold fat fett maskingevær i en hånd. Forstå toppen av fett pistolen med den ledige hånden, og slå de mot klokken. Slangen og håndtak fest til toppen av fett pistolen. Fjern toppen og sett det til side.

•Trekk stempelet nederst på fett Fat før den strekker seg helt, og slå den klokkeretning for å låse stempelet. Direkte den åpne enden av fat over et trash kan og trykker på siden av løpet fjerne tomme fett kassetten. Om nødvendig trekk kassetten ut med fingrene.

•Fjern slutten caps i hver ende av fett kassetten. Endestykkene har trekk tabs, mye som typen du ser på soda bokser. Sett inn kassetten fett i fett pistol fat til toppen av kassetten er flush eller like under øvre kant av fat.

•Thread toppen av fett pistolen over fat før det er hånden stramt. Slå stempelet mot klokken for å låse opp stempelet.

•Plasser spissen av fett pistolen slange over avis, og pumpe pistol håndtaket til fett begynner å komme ut av slangen spissen. Tørk spissen med en ren klut.