Hvordan å fullføre veggene skal kjelleren trappen

May 17

Hvordan å fullføre veggene skal kjelleren trappen

Veggene krever visse teknikker og materialer for å lage et ferdig utseende. Veggene kjører langs din kjelleren trappen er intet unntak, selv om de kan være vanskeligere å nå. Etterbehandling veggene over trappen gir en jevn overgang mellom din første etasje og kjelleren gulvet. Ujevnt underlag, for eksempel trapper, kan utgjøre en risiko for falls, spesielt når du bruker grunnleggende stiger og stillas. Spesielle stiger laget for bruk på trapper kan bidra til å redusere risikoen for fare når ferdig veggene over trapper.

Instruksjoner

•Measure veggen området over trappen for gips. Bruk en justerbar sikkerhet stige som lar deg velge høyden på hvert ben. Dette gjør det mulig å måle høyden og bredden av veggene på taket av trappen og området nær foten av trappen på en sikker måte.

•Kopiering målene på gips. Bruk en gips T-square og et verktøy kniv scorer langs linjen. Fest gips langs scoret kantene. Har en venn hjelpe du holde gips på plass mens du kobler den til de underliggende stenderne, gips skruer og litt gips. Sett skruene ca 3/8 tommer fra kanten av gips, skru dem i ca 12 inches hverandre. Plass dem langs midten stenderne mer enn 16 inches fra hverandre.

•Mix felles sammensatte i henhold til produsentens instruksjoner. Trykk det i leddene mellom gips og over toppen av skruen innrykkene, utjevning det med gips kniven. Spre tape over leddene. Bruke en annen spinkle belegge av felles sammensatte over toppen av båndet. La det tørke og bruke en annen spinkle belegge å dekke kantene på båndet. La sammensatte tørr, deretter buff kantene av tørket sammensatte med fine-grade sandpapir for å lage en glatt overflate.

•Mix og bruke en wall tekstur produkt, i henhold til instruksjonene på teksturering sammensatte. La teksturen tørr for tiden anbefales på emballasjen etiketten.

•Dekk teksturerte vegger med en primer. Male veggene med en interiørmaling bruker en pensel og rulle. Avhengig av maling må du bruke to eller tre jakker for å gi selv dekning.

Tips og advarsler

  • Sjekk din lokale leie sentre for justerbar trapp stiger å spare penger på å kjøpe en spesialitet stige for et prosjekt.
  • Bruk alltid vernebriller når sliping eller maleri over hodet.
  • Vær forsiktig når du står på en stige, spesielt hvis du har problemer med balanse.