Hvordan å fullføre press-behandlet tre

July 8

De fleste press-behandlet tre gjerder og terrassebord har blitt behandlet med chromated kobber arsenate eller CCA. Dette hjelper det motstå råte og forfall, men det hindrer ikke forvitring. Derfor er det tilrådelig å fullføre CCA-behandlet tre med maling eller flekker, men bare når det har tørket tilstrekkelig for å godta ferdig. Olje eller latex flekker og maling kan brukes med gode resultater, og vil hemme rask tørking av tre, som kan føre til sprengning og deling.

Instruksjoner

•Apply konserveringsmiddel til press-behandlet tre så snart du har fullført byggeprosjektet, men vente minst én til to måneder før maling eller flekker. Konserveringsmiddel vil redusere tørking og holde styrene glatt. Maling og flekker, men trenge ikke til tre har mistet en betydelig mengde fuktighet.

•Prepare tre av sliping lett hånd eller går over det med en stålbørste. Prosessen av hvilke er trykkbehandlet forårsaker det å utvikle mer Splinter enn ikke-behandlet tre kan ha. Fjerne så mange av disse splinter som mulig.

•Legg en soppdreper maling eller flekker du skal bruke. Selv om press behandle styrker tre mot forråtnelse, gjør det lite for å hindre at overflaten angrep av mold og mugg.

•Paint eller beis som du normalt ville.

Tips og advarsler

  • Press-behandlet tre vil krympe, selv om du kåpen det med konserveringsmiddel.
  • Kjemikaliene som brukes i trykk-behandle prosessen er skadelig. Bære en maske når du arbeider med den. Aldri brenne press-behandlet tre og sagmugg.