Hvordan å fullføre et tak med tre

September 18

Hvordan å fullføre et tak med tre

Bruke not og fjær tre strimler til slutt et tak tilfører et snev av eleganse og klasse til selv de kjedeligste rom. Du kan gjøre ethvert hjem til et land hytte med følelsen av en dypt skog kabin ved å installere et solid tre produkt. Not og fjær tre strimler er tilgjengelige i en rekke arter, inkludert valnøtt, hickory, aske, red oak og svart kirsebær. Disse tre arter finnes i ferdige og uferdige planker.

Instruksjoner

Finne alle stenderne (bjelkene) i taket med en elektronisk stud finder. Merke plasseringene på veggen slik de vil vises under installasjonen. Hvert tre planke vil festes direkte til stenderne.

•Hold første planken mot taket, begynner der veggen taket møter, groove siden mot hjørnet. Bruker en finish spikerpistolen, fest tre planken til taket ved å skyte negler direkte i taket stenderne. Skyte langs sporet planken først. Deretter skyte negler langs sporet planken i hjørnet hvor sporet møter tre planken så de forblir skjult.

Sette inn den første fullstendige raden på denne måten. Sørg for at hodet av hver nagle som er installert i nærheten sporet sitter under overflaten av tre. Synke hodet på neglene som trenger det med et spiker og hammer. Påfølgende tre planker vil ikke gå sammen godt uten å gjøre dette.

•Gjenta trinn 2 og 3 for hver rad med planker til taket er fullstendig dekket, så trimming tre planker som kreves med en miter.

•Fyll ferdig spikeren hull langs den første raden med tre planker, og andre utsatt nail hull, med tre kitt.