Hvordan å fullføre en kortstokk

August 9

Etterbehandling en dekk kan virke som en skremmende oppgave med ulike produkter og materialer. Men trenger det ikke å være overveldende når du bryter alt ned til trinn og finne ut nøyaktig hva du trenger å få jobben gjort.

Instruksjoner

•Velg riktige verktøyene for å gjøre det siste trinnet i den nye tillegget en sømløs. Ved hjelp av feil verktøy kan gjøre en tøff jobb mer kjedelig enn den trenger å være og kan gjøre programmet flekken eller fugemasse litt slurvete ser, skape mer arbeid for deg i det lange løp. Velg kortstokk rengjøringsmidler og flekker som er laget spesielt for dekk og kanskje for din bestemt tre.

•Rengjør overflaten. Med alle skitt og støv som går langs med bygge en ny kortstokk, er det viktig å tørke av skifer før begynner flekker. Bestemme hvilke rengjøring produkter er best for din overflate, og får jobbe.

•Kontroller med din lokale weatherman å kontrollere været vil være perfekt for å få din dekk farget og behandles i tide. Hvis den nye stokken settes i eller nettopp ferdig rett før en regn storm, du og andre dekk arbeidstakere ikke har nok tid til tetningsmasse tørke, som kan ødelegge den nye utendørs tillegget.

•Determine om en primer er nødvendig for dette prosjektet. Visse primere er mer kompatible med andre flekker og ikke alle av dem arbeide sammen for å skape det beste utseendet for en ferdig dekk. Gjøre undersøkelser for å finne ut hvilken kombinasjon som er riktig for din spesifikke dekk.

•Treat dekk før du unner deg en grillfest. Rett etter bygge den nye tillegget til ditt hjem eller bakgården, sier eksperter flekker eller behandling av dekk med en flekk er tabu. Gå videre og forsegle nye dekk, vil du få et forsprang på de som venter seks måneder.