Hvordan å fullføre en gul furu plankegulvet

October 1

Hvordan å fullføre en gul furu plankegulvet

Gul furu planker er fra Sør gul furu. De er ofte gjenvunnet wood som har blitt reddet fra eldre bygninger og strippet. Veden har en varm gul glød og rike og innbydende. Pine er en ganske mykt tre kan bulk og skade lett, så finish som du bruker burde være et beskyttende deksel. Du bør ikke flekken gul furu med mindre du vil legge til et klart gjennomtrengende tre segl å bringe ut korn. En aktuell anvendelse av skjellakk eller polyuretan får frem gløden og tekstur av treet mens tetting og beskytte den mot skader og UV-stråler.

Instruksjoner

•Vacuum gulvet å fjerne støv eller rusk. Installere støv paneler over døråpninger å redusere støv. Sette på en støv maske og øye beskyttelse å redusere støv innånding og øye skade. Tape rundt baseboards og et område som du ikke vil bli behandlet, men som kan få drypper eller smøres utover.

•Plasser en sander disk på en orbital sander. Sand gulvet lett. Flytt sander i en figur åtte i små kvadrat områder av ca 2 fot. Overlappe litt når du flytter til neste plassen. Hånden sand kanter og hjørner med en sliping pute. Vakuum gulvet helt til ingen støv gjenstår.

•Åpne en beholder med polyuretan og rør det med en maling pinne. Hell 2 eller 3 inches av polyuretan i en maling skuff og la det sitte fem minutter for å fjerne bobler. Dypp en pensel i væsken og starte programmet på kantene av gulvet. Male på polyuretan i feiende penselstrøkene som går med korn av skogen.

•Sett en maling roller eller pute å lang stang. Dyppe valsen i polyuretan og rull av overskytende topp teksturerte havn av skuffen. Begynn i et hjørne og arbeider deg bakover. Triller produktet i deler, arbeider raskt for å unngå maleri over tørre områder, som kan beholde roll merker. At gulvet tørt tre timer eller hvor lenge produktet anbefaler.

•Apply en andre strøk på samme måte etter tre timer og før seks timer. Hvis du vente lenger må til lett sand gulvet igjen. Gulvet bør kur for tre dager før tung bruk eller bare føtter kontakt overflaten.