Hvordan å fullføre en elektrisk Panel

October 30

Hvordan å fullføre en elektrisk Panel

En elektrisk panel refererer til metallboks montert på en vegg der alle kretser inne din hjem converge. Boksen mottar viktigste mater ledninger som strøm fra nytten selskapet distribuerer kraften til hver krets i hjemmet ditt via personlige kretsbrytere. Etterbehandling en elektrisk panel innebærer montering panelet, installere effektbrytere og koble viktigste mater ledninger pluss krets ledningene. Ledningsnett en elektrisk panel er en jobb som bør gjøres av en elektriker, men å vite hvordan oppgaven gjøres kan hjelpe deg å forstå hvordan en elektriker vil gjøre jobben.

Instruksjoner

•Plasser elektriske panelet mot et stykke 3/4-tommen plywood og spor panelet kontur med en blyant. Kuttet disposisjonen, bruker en tre så. Finn veggen der du vil installere panelet og fastslå det nøyaktige stedet hvor panelet skal monteres. Finner plasseringen av stenderne bak stedet med en stud finder og merke stud plasseringene med en blyant.

•Nail kryssfiner oppreist på stenderne, ved hjelp av hammer og 1 1/2-inch nails. Fjern luken og punch the knockouts øverst og langs hver side av panelet med nål nebbtangen. Koble en kabel klemme til hver knockout og sikre klemmen med sin låsemutteren. Montere panelet på kryssfiner, med skruene som følger med panelet.

•Plugg viktigste overbelastningsbryteren i riktige sporet i panelet styret. De fleste viktigste kretsbrytere er plassert i øverste nivå. Koble alle sekundære kretsbrytere i spor i panelet styret. Vend for hver strømbryter til "Off" posisjon.

•Slip spissen av tre mater kablene kjører fra strømmåleren i knockout på panelet. Trekk kablene fra i panelet og fjerne 1 tomme isolasjon fra spissen av hver kabel, bruke et verktøy kniv.

•Plugg hver sort/rød (varme) kabel til terminal kabelsko i den viktigste strømbryteren, i rekkefølgen. Plugg kabelen nøytral (hvit/svart med hvite merking) inn i terminalen kontakten på nøytral buss bar. Plugg kabelen går fra bakken stenger til terminal koblingen i bakken buss bar. Stram alle koblinger med en Allen fastnøkkel eller spor skrutrekker. Slip elektriske kabler kjører fra hver krets gjennom fortrenging på hver side av boksen panelet.

•Strip av nok vindsperre hver kabel slik at du kan kjøre kabelen er indre kabler pent til deres tilsvarende terminal skruene på følgende måte: hvit ledninger til individuelle terminaler i baren nøytral buss; grønn/nakne ledninger til individuelle terminaler i baren jording; og sort/rød ledninger til terminal skruene på slutten av deres tilsvarende kretsbrytere. Kle av 1/2 tommers isolasjon fra spissen av hver ledning, ved hjelp av en wire stripper, og koble hver ledning til dens tilsvarende terminal skrue. Trekk hver terminal skruen fast for å sikre hver tilkobling.

•Clear innsiden av panelet av rusk eller biter av kuttet ledninger, erstatte den elektriske luken. Kall den bygge inspektør for å planlegge panelet for inspeksjon når alle ledninger er fullført. Kall selskapet strømforsyningen for å koble strøm til materen kabler når inspektøren har godkjent installasjonen.

Tips og advarsler

  • Sjekk med din lokale myndigheter om reglene og kravene for å installere en elektrisk panel i ditt område. Ulike land har ulike elektrisk koder knyttet til elektriske panelet installasjon; Sjekk din lokale elektriske koder å vite standardene som må godtas. Strømstyrken av hver strømbryter bestemmes av strømstyrken alle apparater som blir plugget inn krets til enhver tid.
  • Ikke Fortsett med kabling et elektrisk panel med mindre du er helt sikker på at det er ingen strøm fra strømmåleren. Arbeider på materen ledninger bør gjøres når kraften nytten selskapet ikke er koblet til materen ledninger eller når strømmåleren er koblet fra kontakten. Alle komponentene i kretsen må vurderes jevnt i strøm og spenning i Legg.