Hvordan å fullføre en eik skjærebrett

October 16

Skjærebrett er avgjørende på kjøkkenet. Disse nyttige ting komme som separate tabeller, som lysbilde outs i skap, som bærbare overflater og i en rekke materialer. Mest kjente skjærebrett er laget av tre. Det er mye bekymring bakterier på tre skjærebrett, men hvis du vedlikeholder brettet riktig, at hensynet kan reduseres betydelig.

Instruksjoner

•Rengjør en eik skjærebrett med såpe og vann og deretter spray overflaten med ufortynnet hvit eddik. Hvit eddik dreper opptil 80 prosent av bakterier og det er trygt på mat grade tre skjærebrett og kjøkkenutstyr.

•Apply et lag med mat grade mineral olje på overflaten av skjærebrett. Denne oljen får tre å hovne opp litt og korn å stramme, gjør skjærebrett mindre porøs. Bruke flere strøk om skjærebrett er nye eller har ikke vært oljet på lenge.

•Apply en mat grade voks av typen som anbefales for tre salat boller. Vanligvis er disse voks laget av bivoks og oljer. Claphams bivoks salat bolle Finish er ofte anbefalt. Bare gni voks over oljet skjærebrett og gni til du liker finish.

Tips og advarsler

  • Du bør ikke bruke en hard overflate til et skjærebrett som uretan eller lakk som handlingen kutte av kniver og andre redskaper vil bryte ned denne finish og små biter vil bli plukket opp i mat. Holder din skjærebrett godt oljet og holde egen skjærebrett for kjøtt- og ikke-kjøtt å hindre smitte problemer.