Hvordan å fortelle når Squash & meloner er moden

February 3

Hvordan å fortelle når Squash & meloner er moden

Squash og meloner gjør velsmakende tillegg til morgen måltider, snacks eller middagsretter, så lenge fruktene har fullt modnet. Sjekke modenhet meloner og squash krever noen få enkle trinn, avhengig av variasjon. Farge angir mye, men ulike typer meloner og saft presentere varierende nyanser og noen andre egenskaper som tilsier modenhet. Umoden frukt eller grønnsaker kan ha en bitter smak som ikke angir hvor god frukt vil være når fullmoden.

Instruksjoner

•Feel tekstur og klem meloner eller squash. Frukt og grønnsaker myke, men likevel beholde noen fasthet som modnes. Hvis maten er veldig myk, har det sannsynligvis blitt så moden at den har startet å råtne. Strukturen skal ha en fast struktur med en liten gir. Hvis det er rock hard, så har den fortsatt modning gjør.

•Kontroller for bruises, sprekker eller noen skavanken squash og meloner. Skaden kan føre frukt eller grønnsaker å modnes tidlig og begynne å råtne. Men er noen ganger maten fortsatt god nok å spise hvis høstet snart etter skaden oppstår.

•Look på fargen squash. Spaghetti squash har en kremaktig hvit tekstur som blir gule som maten modner. Butternut squash viser en lys beige farge og blir dypt tan når fullmoden. Acorn squash har en skinnende grønn farge med en gul sirkulær lapp på bunnen, mot bakken. Gul stedet begynner å slå oransje som vegetabilske modner. Delicata squash varianter presentasjon hvit bakgrunn med grønne striper. Bakgrunnen begynner å endre til oransje rødme eller beige som det blir modne.

•Look på fargen på meloner. Vannmeloner blitt mørk grønn med falmede flekker på toppen som modnes. Bitter melon har middels grønne tekstur med gule striper når den er klar til å spise. Honningdugg melon har et hvitt utseende som endres av hvit med innslag av gul som frukten modner. Cantaloupe er av hvit og blir dypere inne fargen med gule detaljer som den modnes.

•Look på figuren meloner eller squash. Spaghetti squash og mange andre varianter utvikle seg til en runde, avlange eller pumpkinlike-figur som den modner. Vinter squash har en runde base med filtypen slank som skyter ut fra toppen. Noen ganger den øverste delen av vinter squash helling. Bitter melon har en lang, avlang form som ligner en agurk. Vannmelon har en roundish, avlang form og honeydew og andre typer meloner har en sirkelfigur. Moden cantaloupes har en rund form med en grov tekstur eller riller som ligner på en basketball, avhengig av variasjon.