Hvordan å fortelle når Squash er moden

February 24

Hvordan å fortelle når Squash er moden

Squash er en enkel grønnsaker til å vokse og vil gi en rik avling. Squash er delt i to atskilte kategorier, sommer eller vinter squash, med mange varianter av hver. Sommer og vinter squash varianter er plantet på samme tid i hagen din, men tid til å høste produserer varierer kraftig. Sommer saft høstes mens vegetabilske er fortsatt umoden og øm, mens vinter squash vil bli høstet mye senere når squash har modnet.

Instruksjoner

Sommer Squash

•Ta Merk av typen og rekke squash du plante når du sår frø. Du kan knytte frø konvolutten eller pakke til en pinne eller wire og sette den inn i jord nær anlegget. På pakken skal tilbake det fortelle deg de estimerte dagene fra såing frøene til å høste, vanligvis rundt 50 dager. Dette vil gi deg en idé om når din sommer squash kan være klar til å plukke.

•BEGIN sjekke sommer squash daglig når du oppdager at det er grønnsaker utvikling. Squash anlegget vil begynne å produsere mannlige blomster før kvinnelige blomster. Begge er nødvendig for å pollinering og utvikle squash. Når liten squash er sett vil det ta fem til syv dager, i varmt vær, for squash å vokse stort nok til å høste.

•Bevegelsessensoren sommer squash når huden myk og møre, ikke hardt. Trykk squash med fingeren; Det bør være myk og ettergivende. Gul squash og squash, plukke når squash er 4-6 inches lang. Moden sommer squash har underutviklet frø, myk rinds og vintreet er også myk.

Vinter Squash

•Kontroller frøet pakken når du plante din vinter squash for antall dager til forfall, vanligvis 60 til 75 dager.

•Kontroller squash huden hardheten når det har vokst i antall dager som er angitt på pakken. Vinter squash er moden når den ytre huden ikke har alle gir til den når du trykker det med fingeren. Vintreet vinter squash vil være sterk og hardere enn vintreet av en sommer squash.

•Kontroller at fargen på eldre vinter squash er rik og lyse. Vinter squash farge når umodne er blek og lett, men som den modnes endres til lysere, dypere farger.

•Lagre vinter squash på et kjølig, tørt sted, som en kjeller. Vinter squash, vil på grunn av sin hardt eksteriør, holde hele vinteren hvis lagret riktig.