Hvordan å fortelle når en kastanje er moden

May 30

Hvordan å fortelle når en kastanje er moden

Kastanjer (Castanea spp.) vokser i store deler av USA. Nord-Amerika opprinnelig hadde sine egne kastanje arter (Castanea dentata), men et blys epidemien klarte å ødelegge nesten alle av dem. Europeiske og asiatiske kastanjetrær (Castanea sativa, mollissima og ospetannspinner) har blomstret på C. dentata plass og er egnet for hjem voksende hvis du har nok plass. Den spiselige delen av kastanje vokser inni en burr, som åpnes når nøtter er moden.

Instruksjoner

•Sett på tykke arbeidshansker. Kastanje grader utydelige fra avstand, men de er faktisk dekket i liten spines.

•Gather alle falt grader under treet som er åpne. Dette er et grunnleggende tegn på modning. De fleste regionene se kastanjer modnes i September eller oktober over noen uker; Kontakt landbruksprodukter forlengelse kontoret i ditt fylke for gjennomsnittlig ganger.

•Kontroller nøtter inni den åpnede burr for farge, fasthet og fylde. Moden nøtter skal mørk brun og full. Forkaste alle med rynker eller som synes ellers råtten. Hvis du ser en grønnlig farge, chestnut er umoden, og burr har åpnet og falt tidlig; University of Florida notatene som dette bør modnes innen få dager, selv om BBC råder at blek kastanjer kan skrumpe opp i stedet. Lagre falne umoden grader på et kjølig sted.

•Bevegelsessensoren åpnet grader av treet hvis nøtter i vises sunn, brun og plumpe. Typisk tegn på modning for kastanjer er øyeblikket de faller fra treet, kan de amerikanske Chestnut Cooperators Foundation påpeker grader åpne på treet, men ikke faller, selv om nøtter er allerede modne. Avklipt og hvis treet er svært høy, lang beskjæring pole, stiftelsens forslag verktøy.