Hvordan å fortelle hvis Pool Filter Sand må erstattes

September 25

Hvordan å fortelle hvis Pool Filter Sand må erstattes

Bassenger legge til moro og avslapning i bakgården. Du kan svømme øvelse eller slappe av på en flåte. Bassenger må også hyppig rengjøring og vedlikehold for å holde riktig pH-nivå og vannet filtrert for å holde skitt og bakterier ut av bassenget. Sand filtre er en type basseng filteret brukes. Sand feller skitt og smuss som vann fra bassenget går gjennom den. Sand fungerer normalt bedre mer skitt samler, men til slutt sanden må byttes.

Instruksjoner

•Se å se om backwashing er ofte nødvendig som kan indikere at sanden blir altfor gjørmete eller skitne filtrere effektivt. Backwashing er en prosess av filteret sanden. Brukerhåndboken bassenget gir deg instruksjoner om hvordan å gjøre denne prosedyren.

•Se om skitt eller smuss buildup i bunnen av bassenget. Overmål skitt som ikke fjernes når filteret fungerer kan bety sand har gummed opp og må erstattes.

•Se for skyet vann. Hvis vannet er fortsatt uklar etter å legge til og teste kjemikalier, kan ikke sanden være filtrering på riktig måte. Som brukes ofte, eller av mange opplever mer skitt og bacteria enn de som brukes sjeldnere. Svømmebasseng i nærheten av trær har pollen eller rester av bladene som invadere svømmebasseng og tannkjøtt Menai i filteret.

Tips og advarsler

  • Endre sanden i sand filteret hver fem til ti årene når bruke klor blekemiddel til sjokk eller rense bassenget. Endre sand hvert tre til fem år hvis bruker en biguanid sanitizer for bassenget.