Hvordan å fortelle hvis palmer trenger mer vann

July 12

Hvordan å fortelle hvis palmer trenger mer vann

Hvis du bor i et tropisk klima, kan palmer være en flott tillegg til hagen din landskap. Palmer finnes i en rekke størrelser, figurer og arter, og de ser flott langs en bassenget eller uteplass langs oppkjørselen eller bare gir skygge fra sommersolen. Men som med alle typer anlegg, palmer krever riktig omsorg for å trives. Vanlig vanning er en stor del av at omsorg, og palm tree eiere trenger å lære å avgjøre når deres planter trenger vann.

Instruksjoner

•Et et nyplantede palmetre hver dag for den første uken. Bytt til annenhver dag for andre uke og vanning det 3 ganger i uken. Holde en vanning tidsplan i kalenderen slik at du vet når du legger til mer vann til jord.

•Sett inn en jord sonde i bakken rundt din palmetre. Skyv sonde i så langt vil gå, og vri den og trekk den ut. Kontrollere tilstanden til jord fra sonden. Hvis jorden er fortsatt fuktig, trenger du ikke å vann palmen. Hvis jorden er tørr, skal du vann håndflaten til jord er fuktig.

•Bruk en fuktighet meter å sjekke jord og bestemme når vannet ditt palmetre. Vann treet når fuktighet måleren viser jorden har begynt å tørke ut.

•Tailor mengden vann du gir din palm tree på sesongen. Vann palmen litt mer om sommeren og bruke litt mindre vann i vinter.

•Give palm tree en drink tidlig om morgenen eller sent på kvelden, når solen ikke er for varmt. Vanning palmen i varmen av dagen, kan det føre til fronds brenne.