Hvordan å fortelle hvis en vifte kontrolleren fungerer med en Fan

February 10

Det er mange forskjellige typer fan kontrollapparatene. Noen er vanlige analoge enheter mens andre elektroniske enheter som kan programmeres. Folk kjøper fan kontrollapparatene for en rekke årsaker. Noen ganger de ønsker mer kontroll og noen ganger de trenger bare en erstatning fordi den gamle enheten utbrent. Uansett hva årsaken kan være, er det noen regler som skal følges for å sikre at fan kontrolleren du kjøper vil fungere med din eksisterende fan.

Instruksjoner

•Research fan og vifte motor. Sjekk fan etiketter for informasjon om hva fan's driftsspenningen er og hvor mye strøm den bruker. Dette er den viktigste delen av informasjon fordi dette bidrar til å identifisere grensene for kontrolleren. For eksempel hvis viften er en 120-volts enhet som bruker fem ampere strøm, kan ikke du bruke en fan-kontroller som bare er klassifisert på 60 volt og to forsterkere av gjeldende.

•Kontroller ledningsnett konfigurasjon av kontrolleren. Bestem hvor mange terminal tilkoblinger har. Kontroller at den nye fan kontrollen har samme eller lignende terminal forbindelser til enklere installasjon.

•Sørger visse nye fan kontrolleren og den gamle fan kontrolleren opererer på samme spenning type. Hvis viften kjører på AC (vekselstrøm), kan bruke du ikke en DC (likestrøm) fan kontroller.