Hvordan å fortelle hvis en vannmelon er bra eller ikke?

October 20

Hvordan å fortelle hvis en vannmelon er bra eller ikke?

Vannmelon, sin saftig, velsmakende kjøtt og er en allestedsnærværende godbit av sommeren. Det er ingenting som en kul vannmelon på en varm sommerdag. Fullpakket med lycopene, som er en kraftig antioksidant, er vannmeloner også bra for deg og lavt i kalorier. Vannmeloner er ikke fristende, men hvis kjøttet er våt og mangler smaken. Mens de søteste vannmeloner er avhengig av en lang, varm sommer er verdt med vekst, er det noen skritt du kan ta for å plukke en god vannmelon ut av gjengen på supermarkedet.

Instruksjoner

•Løft opp vannmelon. Sammenligne vekten til andre, nærliggende meloner. Moden vannmeloner er tung, med tykk rinds. Melon bør ha en solid, betydelig stemning.

•Drei melon. Hver vannmelon får et lysere sted der det hvilte på bakken. Dette stedet skal kremet gul, ikke hvit eller lys grønn. De siste valgene bety at det ble høstet før det var moden.

•Insect vannmelon nøye. Hvis det har blåmerker, kutt eller bulker, sette den tilbake. Skallet bør være kjedelig, ikke skinnende form av vannmelon bør være relativt symmetrisk.

•Hold melon foran deg og rap det med knokene. Noen sverger ved denne metoden, mens andre sier det ikke fungerer. Melon bør høres "full" og har en høyere "note" til den. Vannmeloner som har en dypere lyd kan bety at melon ikke er ennå moden.

Tips og advarsler

  • Vannmelon kan lagres i kjøleskapet i to til tre dager etter klippe det åpen. Forsegle den med plastfolie mot det tørker ut.