Hvordan å fortelle hvis en strømbryter er defekt

June 18

Hvordan å fortelle hvis en strømbryter er defekt

Kretsbrytere er utformet for å begrense mengden elektrisitet gjennom ledningene i en gitt krets. Kretsbrytere sikre at ikke mer strøm flyter gjennom en wire enn hva wire er dugelig av handling, uten overoppheting og forårsaker en elektrisk brann i et kjøretøy eller oppholdstillatelse. Hvis en enhet utvikler en kort, for eksempel, og begynner å trekke mer strøm enn normalt, vil overbelastningsbryteren automatisk slå strøm krets. Noen ganger kan en breaker selv går dårlig og slå selv om apparatet er koblet til kretsen ikke er defekt.

Instruksjoner

•Gå til effektbryter boksen av lokale og se på diagrammet på innsiden av panelet døren for å se hvilke krets som breaker-tjenester. Dette kan være merket som "Kjøkken", "Living Room,", "Øst soverom," "Master Bedroom," "Vaskerom" eller andre.

•Trekk alle apparater og enheter koblet til kretsen breaker kontrollene. Koble bare én enhet til en stikkontakt som er koblet til denne kretsen, så gå til boksen breaker og tilbakestille breaker. Hvis bryteren ikke snuble, deaktivere den manuelt. Koble fra første apparatet, og koble til en annen av apparater som vanligvis brukes på denne kretsen. Slå på bryteren igjen og se om det holder på. Fortsette å koble i én enhet om gangen til alle har blitt testet på krets.

• Vent noen minutter med strømbryteren boksen etter å plugge i hver av apparater, og observere breaker bytte. Hvis breaker bytter turer - deaktiverer - uansett hvilken enhet er plugget i og drives på krets, eller hvis det turer selv når ingenting er koblet til kretsen, deretter breaker selv er sannsynligvis feil og skal erstattes med en like vurdert breaker. Hvis bryteren turer når bare én bestemt apparatet er tilkoblet, kan det indikere at det er et elektrisk problem med apparatet. Apparatet bør testes av en kvalifisert servicetekniker når dette er tilfellet.

Tips og advarsler

  • I noen tilfeller en strømbryter begynne tripping etter en ekstra enhet eller apparatet blir lagt til samme krets. I dette tilfellet kan for mange enheter som opererer på samme tid være overbelastning krets. Bruk færre apparater for å hindre avgrening.
  • Kommandolinjebrytere for overlastbryteren kan gå dårlig, men apparater går dårlig oftere, forårsaker bytter til turen. Anta en av apparatene kunne gå dårlig før mistenker breaker selv, og test hvert av apparater på krets med de andre kobles fra først. Når en enhet har en elektrisk kort, turen den bryteren selv.
  • Hvis en strømbryter turer etter at den erstattet og ingen enheter er koblet til krets, kan det indikere to ledninger berøre sammen innenfor veggene av bygningen. Slå bryteren straks, og ta kontakt med en elektriker.
  • Aldri erstatte en strømbryter med en vurdert for en høyere spenning eller høyere strømstyrke fra originalen. Hvis en større breaker er installert, kan det tillate mer makt til å reise gjennom ledningene, bør et apparat utvikle et problem. Dette øker risikoen for ledninger smelter i veggene. Erstatte en strømbryter med en vurdert for lik spenning og strømstyrke som opprinnelige.