Hvordan å fortelle forskjellen mellom en Live Oak og en vann Oak Tree

January 21

Hvordan å fortelle forskjellen mellom en Live Oak og en vann Oak Tree

Det sørøstlige USA er hjem til mange ulike arter av eik: det er en økologisk grense slags, med nordlig arter som bjørn eik og svart eik mingling med varmere former som sump laurbær eik og amerikanske Tyrkia eik. Blant vaktliste er to av trærne kalt "live oaks" for deres evergreen eller semi eviggrønne bladverket: Valle de sørlige og sand. (En annen regionale Art med live oak i sitt navn, dverg live oak, er en busk.) Bladene av live eik og en annen Sørøst treet, vann oak, samsvarer ikke med klassisk lobed utseendet på mange andre oaks. Det er vanligvis enkelt å skille mellom disse tre arter.

Instruksjoner

•Consider bladene. De av vann eik kommer i en rekke former, men ofte bladverket er ganske særegen: smal ved basen, fakling til et bredere, ofte tri-lobed tips. Dette typisk form ligner det av en duck's foten. Valle er vanligvis mindre variabel: bladene er forlenge og smale, men de av den sørlige live oak er mildt tann kanter.

•Consider treets sesongvariasjoner. Vann oaks er vanligvis enten helt løvfellende eller semi eviggrønne. Dette betyr at de vil miste sine blader helt for en del av året, eller de bla gjennom alle deres løvverk i en 12-måneders periode, men det er noen blader på grenen til enhver tid av året. Valle de sørlige og sand er ofte eviggrønne, selv om noen ganger de miste gamle blader av senvinteren før fremveksten av nye.

•Examine treets eikenøtter. Små nøtter vann oaks er omtrent rundt i form og toppet med en svært grunt cap av vekter. Eikenøtter i de sørøstlige Valle er ofte lengre og mer slanke sin caps er dypere.

•Look på den trestamme. Barken av sørlige og sand Valle er grov med brukket furer, mens det vann eik er vanligvis jevnere, men hengt med grunne rygger.

•Consider massen og form av treet. Sørlige live oak er kjent for sin girth og bred krone: eksepsjonell prøver må trestamme diameter (på omtrent brysthøyde) på bedre enn 6 fot og kalesjer spre mer enn 160 fot over. Det ikke vokser særlig høy, men ofte 50 fot høy. Sand live oak er mye mindre, ofte økende som en busk-treet. Vann eik er slankere og mindre broad-headed enn sørlige live oak, men ofte høyere: spesielt høye trær kan overskride 100 fot høy.

•IDENTIFY treet er økologiske innstillingen og habitat. Vann eik, favoriserer som navnet antyder, fuktige områder, ofte vokser på margene på bottomland sumper. Men colonizes det lett forstyrret bakken på tørrere høyereliggende områder. Sørlige live oak bor i ulike habitater, spesielt forbundet med sandholdig jord: det kan være en del av ulike høyereliggende woods, en sentinel nær en barriere-øya kysten eller kongen av en sammenfiltrede tropiske løvtre hengekøye i Everglades. Sand live oak trives på sanddynene og sanden-ridge kratt, ofte Advokatfullmektig av furutrær.