Hvordan å forstørre en betong uteplass med utleggere

February 19

Hvordan å forstørre en betong uteplass med utleggere

Noen ganger er den grunnleggende betong uteplassen som kommer med et hjem bare ikke stor nok for underholdende, men legge på betong med mer konkret er foretak ikke kan du være villig til å dykke inn. Det er der Asfaltutleggere kommer i hendig. Forhåndslagde og lett å arbeide med Asfaltutleggere kommer i en rekke former, farger og mønstre som passer til alle slags landskapsarbeid design. Å legge dem til kantene av eksisterende betongen hjelper deg få plassen du trenger for å nyte friluftsliv.

Instruksjoner

•Still rad av pavers ut på hver side av eksisterende terrassen å måle hvor mye større du vil gjøre arealet, og deretter spille med utleggermaskin arrangementene til du ser den formen og størrelsen du ønsker. Ikke glem å står for 1/4-tommers gapet mellom pavers! Bruk tre staver og hyssing til å markere det nye området og sette pavers.

•Dig ut noen landskapsarbeid og gress rundt terrassen og sett det til side for bruk i andre områder av gården. Grave i området til høyden av utleggermaskin pluss 6 inches.

•Fyll i gravd området med 2 inches av grus, deretter komprimere den. Gå en komprimator frem og tilbake med grus i rader, gå over hele området to ganger. Gjenta denne prosessen, gjør for totalt 4 inches av grus.

•Still landskap kanter langs innsiden skitt vegger av området gravd. For å feste den, tapper du toppene som følger med kanting i jorden på utsiden av utleggermaskin området.

•Fyll utleggermaskin området med 2 inches av sand og gjenta komprimering prosedyren.

•Plasser en utleggermaskin på sanden ved patio kanten. Utleggermaskin bør være litt stolte av betong patio. Hvis det er for lav, legge sand til området til utleggermaskin er selv med betongen. De fleste terrasser er ikke flukt med bakken, så oddsen er at du må legge til 1/4 til 1/2 tommers sand nivå pavers med terrassen. Hvis du legger til sand, gjenta komprimering til firmaet opp overflaten.

•Plasser utleggere på sand, fra ett hjørne av terrassen. Angi pavers i rader, slik at 1/4-tommers gapene mellom dem. Bruke avstandsstykker om nødvendig å opprettholde uniform hull. Trykk hver utleggermaskin lett med en gummihammer for å "sette" den på plass.

•Hold på utleggere nivå som du plassere dem. Trykk en utleggermaskin ned i sanden vanskeligere hvis du finner det bygges litt høyere, legge til sand under hvis en tynnere enn resten. Fortsette å plassere utleggere til området er fylt.

•Hvis du brukte avstandsstykker, fjerne dem nå. Ekstra sand fordelt utleggermaskin overflate og feie det rundt, fungerer det inn i hullene. Spray det overflaten lett med vann å avgjøre sanden. Legge mer sand for å fullføre fylle hullene helt.