Hvordan å forsterke store felle dører

May 15

Store skur dører er praktiske for å gi en stor tilgang til uthuset. Oftest funnet på røyter huset gressklippere og andre store deler av plenen utstyr, krever store skur dører noen ganger litt mer forsterkning enn standard-dørene. Åpning og lukking av dørene fører til stress på hengslene, til slutt forårsaker dem til å trekke bort fra åpningen. Forsterkende store skur dører er en sak av reinforcing hengslene med lengre skruer, bidrar til å hindre at døren kommer av figuren over tid.

Instruksjoner

•Åpne skur døren så du har tilgang til hengslene. De fleste skur dører bruk en standard rumpe hengslene. Butt hengslene har to blader som slutter med en hengsel pinne.

•Fjern til sikre skruen som holder hver hengsel skur døren åpning rammen, bruker trådløs skrutrekker og riktig. Løsne de resterende to skruene på senter hengsel bare.

•Stasjon en 4-tommen-lang tre skrue i montering senterhullet av center hengselet, med den trådløse skrutrekkeren. 4-tommen-lang skruene få et bedre grep inn innramming stenderne til skur døråpningen. Stram de resterende to skruene.

•Gjenta prosessen for de gjenværende to hengslene, løsne de øvre og nedre monteringsskruene og kjører en 4-tommers skruen i midten av hengselet. Husk å Skru fast alle skruene, og se skruene som fester hengslet til døren.

•Measure fra innsiden venstre hjørne av døren på innsiden høyre-øvre hjørnet av døren med et målebånd. Cut et stykke 1 x 4-tommers styret til målingen, ved hjelp av en sirkelsag.

•Sikker styret mellom de to hjørnene med 2-tommers tre skruer. Dette hindrer døren sagging.