Hvordan å forsterke Newel innlegg

June 18

Hvordan å forsterke Newel innlegg

Newel innlegg er både funksjonell og stilig del av en trapp. Innleggene, som er plassert på slutten av trapp på siste trappen, er tradisjonelt laget av tykk tre, og støtter både rekkverk og spiler. Hvis newel innleggene blir løs eller begynner å flytte, kan trappen bli usikre for folk som stoler på rekkverket mens du går opp eller ned trappen. Forsterke et newel innlegg vil løse problemer med sikkerhet og kan gjøres med bare noen få verktøy.

Instruksjoner

•Look over newel post og prøve å finne pilot hullet i bunnen av newel innlegget. Pilot hullet er et lite hull som brukes til å lede skruer. Unngå alle tre plugger.

•Drill en forsenkning eller større hull hvor pilot hullet er plassert, i tre med en 3/4-tommers bor. Hullet skal være 3/4 inches dyp og vinklet opp.

•Drill pilothull gjennom midten av forsenkning du tidligere boret og i bunnen av trappen. Gjøre pilothull slik at det er 5/16-inch wide gjennom newel innlegget, pass på å ikke gå for dypt, som tre kan dele. Ta en 4-tommen-lang skrue og sette en 3/4-tommers diameter vaskemaskin på skruen. Plasser skruen i piloten hullet og trekk til med en skrutrekker.

•Fyll forsenkning trelim og lysbilde i en 3/4-tommers diameter tre dowel. Tørk opp noen trelim som søl ut av hullet.

•Paint området du reparert etter limet har tørket med maling som tilsvarer newel postens eksisterende finish. Dersom veden er naturlig, kan du bruke en flekk i stedet.

Tips og advarsler

  • Kontroller at limet har tørket helt og du rydde opp noen løse sagmugg før maling reparerte området.
  • Kontroller at du ikke stram skruene, da dette kan føre til at skogen skal splinter. Hvis tre sprekk, må bruke tre sparkel til å fastsette området.