Hvordan å forsegle utendørs fliser

October 30

Hvordan å forsegle utendørs fliser

Utendørs flis må være sterk og robust å overleve elementene. På grunn av eksponering mot elementene, skjønt, er utendørs flis underlagt tunge flekker som mar utseendet og endre fargen. For å forhindre dette, er det nødvendig å forsegle utendørs fliser slik de ikke absorbere fuktighet. For ikke-porøse fliser er administrere flekken etter fullført installasjonen greit mens porøse fliser krever et dual flekken program under og etter installasjonen. Når du har fullført du kan nyte din fliser bekymre, som vasker vannet rett utenfor uten flekker.

Instruksjoner

•Fargeringer et lag av flis og grout sealer formulert for din porøse flis over overflaten av arket. Dekk overflaten med et jevnt lag med fugemasse. Ikke Tillat tetningsmasse bassenget eller samle inn flis fordypninger, og tillater ikke tetningsmasse å dryppe over sidene av arket. Fugemasse vil ikke følge godt forseglet overflaten.

•Fjern overflødig fugemasse med pensel og spre den rundt overflate. Tillate tetningsmasse til tørre over natten. Tetningsmasse vil beskytte porøse fliser farge, som ellers kan bli påvirket av grouting programmet.

•Plasser fugemasse på flisen overflaten med en fugemasse flyte og skyv det inn leddene mellom porøse fliser. Trykk grout fast i leddene med float, fylle leddene helt. På 15 minutter og tørk overflødig grout fra overflaten med en fuktig svamp. Vent timer og tørk av overflaten med en lofri klut for å fjerne grout rester. Tillate grout tørke 48 timer.

•Sweep brikkene med en sopelime å fjerne skitt eller rusk. Pensle et tynt lag av flis og grout sealer over fliser og grout. Bruk en gjennomtrengende sealer som vil suge i porene i flis og grout, forsegle dem og skape en beskyttende vanntett barriere. Dekk fliser, skape et synlig lag av sealer. Vente 24 timer for sealer til cure.

•Apply en annen lag av sealer for ytterligere beskyttelse etter ventetid, følger samme fremgangsmåte brukes med først. Vente ytterligere 24 timer før du bruker flislagte overflaten.

Tips og advarsler

  • Teste flisene før plassering å finne ut om de er porøse eller ikke-porøse. Plassere et par dråper vann på hjørnet av en brikke og se for profilering. Hvis vann perler, flis er ikke-porøse og krever bare en forsegling program. Hvis vannet absorberer inn i overflaten av arket, er porøs og vil at tetting før fuging under programmet flis.