Hvordan å forsegle travertin fliser på benkeplater

April 24

Travertin fliser har en rustikk skjønnhet og eleganse som forbedrer alle installasjon. Når du bruker dem på en benkeplate, er det spesielt viktig å forsegle dem regelmessig. Som alle naturlige steiner, travertin er porøs og kan være farget eller etset ved kontakt med visse stoffer. Tomatsaus, tannkrem, drue juice eller hår gel kan flekken travertin fliser. For å beskytte dem, kan du dekke dem i en silikonbasert, impregnering sealer regelmessig.

Instruksjoner

•Rengjør travertin med en stein renere å fjerne overflaten rusk kan forstyrre tetningsmasse. Stein rengjøringsmidler er tilgjengelige i spray flasker; spray renere på steinen og tørk av den med en lofri klut.

•Paint travertin fliser med en silikonbasert, impregnering sealer bruker en skum pensel. Arbeide fra baksiden av disken frem å sikre selv dekning av flisene. Sealer kan også beskytte grout ledd, så sørg for å dekke de også. Tillate sealer å trenge steinen for opptil en time.

•Tørk opp overflødig fugemasse som ikke har blitt absorbert med en lofri klut. Buff overflaten av brikkene med en klut til å sikre at ingen overflødig sealer er igjen for å tørke.

Tips og advarsler

  • Godt forseglet stein bør perle vann på overflaten. Når dette opphører å skje, er det på tide å reseal brikkene dine.