Hvordan å forsegle tepper

May 11

Hvordan å forsegle tepper

Tetting teppet gir en barriere mellom deg og potensielt giftige kjemikalier fra gulvteppet. Kjemiske utgivelsen kalles askepartikler og har en irriterende lukt som noen ganger fører sykdom. Teppet selfangere stanse utgivelsen av kjemikalier ved å låse dem i teppet. I tillegg hjelper tetting tepper dem renere ved repelling flekker. Selfangere er vanligvis effektivt for opptil fem cleanings.

Instruksjoner

•Vacuum teppet grundig for å fjerne så mye smuss og rusk som mulig. Hvis teppet er installert og gikk på, vakuum det et par ganger, som støvsugere alltid etterlater litt skitt.

•Shampoo teppet med en klarert teppe sjampo å fjerne så mange flekker som du kan. Tillate teppet tørke helt. Bruke en teppe sjampo som har en flekkfjerner blandet vil øke sjansene for en flekk-fri teppe.

•Spray en fin tåke av teppet sealer over tørr teppet med en håndholdt sprøyta. Teppet skal være fuktig men ikke oversaturated. Pensle over teppet med en garasje kost å arbeide teppe sealer ned i nap teppet. Tillate teppet tørke omtrent to til fire timer før gulvet trafikk.

•Apply en ny strøk teppe sealer til teppet etter at det er shampooed fem ganger. En gallon av teppet sealer vanligvis dekker ca 300 kvadratmeter føtter.