Hvordan å forsegle sprekker i en underetasje mens lekker

March 2

Sprekker i betong gulv og vegger er ofte resultatet av å finne et svakt punkt under overflaten og slutt å jobbe sin vei gjennom gulvet eller veggen. For å hindre skade på eiendeler på gulvet er det ofte nødvendig å lapp sprekken umiddelbart, selv om lekkasjen er fortsatt pågår.

Instruksjoner

•Rengjør sprekk av avfall og løs biter av betong ved å forberede området med en stålbørste. Fjerne så mye løst materiale som mulig for å sikre god vedheft av lapp.

•Enlarge sprekk med en kald meisel så det er bred nok til å akseptere mur pluggen. Bruk vernebriller for å hindre at betong chips skade øynene.

•Følg instruksjonene på mur plugg pakken for å blande instruksjoner. Noen mur plugger er smidig og må arbeidet for hånd for å blande komponenter, mens andre produkter selges som et pulver som skal blandes med vann og danner en putty. Bland pulver med vann i en liten bøtte. Rør blandingen med en sparkel til ønsket konsistens.

•Mix putty videre begynner med hendene før det å varme merkbart. Materialene som brukes til å gjøre mur plugg forbindelser utgivelsen varmen som de bånd sammen. Bruk gummihansker om nødvendig for å redusere irritasjon.

•Force putty så dypt som mulig inn i sprekken. Skyv materialet inn sprekk med en sparkel og gjøre det nivået med gulvet. Mur pluggen skal begynne å stivne raskt. Arbeid pluggen med en sparkel til det stivner.

Tips og advarsler

  • Store sprekker i betong kan kreve mer enn en enkel oppdatering og kan trenge en injisert epoxy som sel lekkasjen helt gjennom sprekken. Epoksy krever vanligvis sprekk tørr og fri for rusk.