Hvordan å forsegle ristet marmor fliser

August 13

Hvordan å forsegle ristet marmor fliser

Ristet marmor fliser produseres av antiquing stykker av marmor i en stor tromme fylt med stein, sand og vann. Overflaten av flisene blitt slitt, kalkholdig og strukturert i utseende. Siden marmor er et porøst materiale, skal alle ristet marmor fliser tettes for å beskytte dem. To selfangere er tilgjengelig for denne steinen, som vil forlate den opprinnelige fargen på steinen intakt og en forsegle steinen utdype og mørkere farge. Begge Forseglinger brukes på samme måte, men styrke selfangere skal gjelde mer forsiktig for å holde dem fra å berøre og misfarge grout.

Instruksjoner

•Vaskestasjonen tømmes ristet marmor Vel, flekker særlig i våte eller høy trafikk områder å fjerne jord eller overflaten. Bruk en marmor renere eller mild detergent og rengjør overflaten av steinene med en myk klut. Følge nøye kløfter, divots eller chips i ristet marmor fjerne innebygde skitt, som kan forstyrre sealer.

•Tillat marmor tørke helt. Hell sealer i en rett eller gryte stor nok å mette din skum håndverket penselen i. Åpne alle nærliggende Vinduer eller aktivere ventilasjon i rommet for å fjerne røyk fra sealer.

•Soak skum pensel i sealer og male ristet marmor. Bruke en impregnering sealer på alle områder av marmor fliser, inkludert kantene og fugemasse linjer hvis du vil farge å forbli den samme. Bruke en farge styrke sealer, eller to-i-en sealer, som vil forsegle flisen og forbedre farger bare til overflaten av brikkene, ta vare med pensel å stoppe før du kommer grout leddene, som sealer kan etterlate en glans på fugemasse. Ingen glans vil bli brukt på marmor.

•Paint hver flis helt med sealer. Sjekk for tørre steder å sikre at ingen områder av ristet marmor var savnet. Tillate sealer til å impregnere steinene i 10 minutter.

•Buff ristet marmor tørr med en feilfri, absorberende klut. Ta vare for å buff fugemasse fugene også hvis bruker en impregnering sealer. Arbeid i en sirkelbevegelse å fjerne overflødig sealer helt fra overflaten av flisene.