Hvordan å forsegle rekkverk på Stucco taket

May 3

Hvordan å forsegle rekkverk på Stucco taket

Hvis du har et stucco brystning knyttet til hjemmet ditt, har du en virkelig interessant arkitektoniske detaljer. En brystning er en kort veggen som fungerer som en kantlinje, kommer opp på toppen av en balkong eller tak. En brystning laget av stukk består av en porøs, sand-basert materiale. Sprekker i stucco er ganske vanlig og ofte skyldes shoddy installasjon, krymping mens tørking, eller løse naturlig. Tetting stukk og fylle de sprekkene kan spare deg fra å måtte gjøre noen veldig dyrt reparasjoner senere. Du ønsker ikke store stukk sprekker i din brystning å smuldre og forårsake rusk å falle fra toppen av ditt hjem.

Instruksjoner

•Fargeringer av alle smuldrer stukk rundt sprekker i over muren med pensel verktøyet. Stikk av av en tube silikon akryl caulk inn i sprekken.

•Skyv ned stempelet til tube silikon akryl caulk mens du drar røret nedover for å distribuere caulk hele lengden av sprekken.

•Skyv caulk dypt inn caulk ved å bruke en sparkel. Tørk av overflødig caulk med en fuktig svamp. La caulk tørke i minst 24 timer.

Tips og advarsler

  • Når caulk er tørt, kan du male forseglet sprekker å matche resten av omkringliggende malte stucco.
  • Imidlertid hvis din stukk er allerede umalt, er det best å la den måten fordi umalt stukk generelt trenger betydelig mindre vedlikehold enn malte stucco.