Hvordan å forsegle lekk drenere rørene

April 30

Selv de minste lekkasjer i drenere rørene kan forårsake skade og kaos i ditt hjem. Rust, råte og vannskader er uunngåelig når din drenere rørene lekker. Det er ingen erstatning for å ha en profesjonell rørlegger erstatte ditt for å stoppe en lekker. Men hvis du trenger en rask løsning å forsegle lekker drenere rørene, er det noen hjem løsninger som kan spare deg noen skade å din hjem.

Instruksjoner

•Shut av vannkilde kjører til røret før du prøver å fastsette en lekkasje. Dette vil stoppe lekkasjen mens du søker materialer og hindrer vann i å begrense effektiviteten av noen lim.

•Locate området av rør som har lekkasjen. Husk at vann kan reise langs utsiden av røret før drypper av; Husk å spore vannet tilbake til sin opprinnelse å forsegle riktig lekkasjen.

•Dry området nær lekkasjen med et håndkle og bruke noen lag elektrikers tape. Vikle båndet seks inches i begge retninger fra lekkasjen å sikre det er forseglet riktig. Denne hurtigreparasjonen er midlertidig, og vil bare fungere på små lekkasjer, som pinholes. Båndet er ikke vanntett og vil ikke hindre en lekkasje fra å spre seg.

•Apply rørleggers epoxy til lekk området; Dette er spesielt effektiv hvis lekkasjen er nær felles av røret. Noen epoxy kommer i to farger; ta en like store stykke hver og kna dem sammen til det blir en jevn farge. Skyv epoxy på plass ved hjelp av fingrene eller en sparkel. Epoxy vil danne et vanntett segl rundt området, og det er en mer effektiv plugg for en større lekkasje eller på en passende. Les alle instruksene på produktet for riktig tørketid; Pass epoxy er helt tørt før tillater vannet å kjøre gjennom røret.

•Apply en bil slange klemme og slangen gummi eller ark cork - dette alternativet er en av de mest effektive løsningene for en lekkasje. Hold stykke gummi eller cork over lekkasjen og feste klemme å holde det på plass. Disse materialene er lett tilgjengelig på de fleste bilindustrien butikkene.

Tips og advarsler

  • Alle løsninger for tetting utett rør er midlertidige. Kontakt en profesjonell rørlegger så snart som mulig å ha utett rør erstattet før lekkasjer kan spre eller overdreven skade.