Hvordan å forsegle konkrete skritt

November 30

Hvordan å forsegle konkrete skritt

Tetting betong er et viktig skritt i å bevare overflaten. Hvis du har konkrete skritt, vil bruke en sealer bidra til å beskytte dem mot riper, bulker og vannskader. Betong sealer skaper en barriere som holder vann siver opp i betongen. Utette konkrete tiltak kan begynne å sprekk eller smuldre over tid. Bruke konkrete sealer skritt hvert par årene for maksimal beskyttelse.

Instruksjoner

•Rengjør fremgangsmåten grundig. Fei opp løs støv, skitt og rusk med en sopelime. Skrubbe trinnene med varmt såpevann og en stiv skrubbe børste. Skyll såpe fra trinnene, så la den konkrete tørr grundig. Hvis trinnene er ute, og du har tilgang til en strøm skive, kan du bruke den til å rengjøre trinnene.

•Stir av betong sealer med en maling rørestang. Riste ikke av sealer eller luftbobler vil danne. Hell sealer i en linjert maling skuff.

•DIP en maling roller i sealer. Kast et tynt lag med sealer på trinnene. Pass på når du fjerner valsen fra fremgangsmåten for å få mer sealer som du rulle rett ved siden av området som sist ble beregnet verdi. Dette sikrer ingen plass er savnet. En pensel kan brukes til å bruke sealer sprekker og trange areas.

•Let sealer tørke i henhold til produsentens instruksjoner. Bruke et andre lag med sealer etter første har tørket helt.