Hvordan å forsegle kalkstein gulv

March 23

Kalkstein, som de fleste andre naturstein fliser, er porøs og krever tetting å beskytte flisen flekker og fuktighet trenger inn. På grunn av holdbarheten på arket, kan du ofte finne kalkstein kjøkken, entryways, bad og på utendørs terrasser. Stein selfangere er designet for å vare mellom to og fem år hvis skikkelig vedlikeholdt med regelmessig renhold. Forventer du forsegle kalkstein-flis hvert to til tre år i høy trafikk områder, med mindre kalkstein gulvet er utendørs; i så fall forsegle det en gang hver 12 måneder.

Instruksjoner

•Vacuum din kalkstein gulv klar måte løst smuss og rusk.

•Rengjør gulvet med en alkalisk stein renere å fjerne smuss, fett eller flekker fra kalkstein; ikke bruk alle syrebasert rengjøringsmidler. Følg instruksjonene på renere produsenten for spesielle instruksjoner eller fortynning informasjon. Tørke av gulvet med en ren bomull håndkle å fjerne fuktighet og tillate gulvet tørke for 24 til 72 timer.

•Fyll gjennomtrengende fliser sealer i et grunt Panorer og arbeide i måler 6 til 8 kvadrat feet. Bruke fangstskuta med en svamp. Tørk opp noen overflødig sealer med en ren bomull håndkle og la sealer tørke for 24 timer.

•Apply andre strøk sealer, Gjenta trinn 3. At gulvet tørke i 24 timer og buff forseglet kalkstein gulvet med en myk bomullsklut.