Hvordan å forsegle høyglansede, farget betonggulv

October 3

Acid flekken er en måte å endre fargen på betonggulv. Det siste trinnet i syre flekker noen Betongoverflate søker en fugemasse. Forlate betongen forseglingen vil tillate vann, skitt og rusk å skade det naturlig porøst materialet. Bruke konkrete fugemasse riktig vil beskytte syre beiset, stemplet og farget innendørs og utendørs betong gulv uten å endre utseendet eller ferdig.

Instruksjoner

•Fjern smuss, blader eller annet rusk fra konkret innkjørsel eller flatt underlag med en push kost.

•Examine overflaten av vann, olje og fett flekker. Fjerne disse flekk med vann under trykk. Noen vanskelige flekker er fjernet med en blanding av 1/2 kopp blekemiddel og 1 gallon vann. Dyppe en plast scrub pensel i blandingen, arbeid det inn vanskelig flekken og skyll den bort med en hageslange.

•Tillat betong gulvet tørke 12 til 24 timer. Tetningsmasse vil ikke satt riktig hvis betongen er dekket med fuktighet.

•Apply første strøk uretan betong fugemasse. Bruke en maling roller, pensel eller lambs-ull applikator for å dekke området med et tynt lag med uretan tetningsmasse. Bruk gummihansker, vernebriller og en respirator når du arbeider med polyuretan.

•Tillat første strøk med fugemasse til helt tørr, som tar en til fire timer, før du bruker en andre og tredje pels.

•Tillat det siste laget med fugemasse tørke i minst 24 timer. Etter døgnåpen tidsfristen er utløpt, dryppe vann på betong gulvet. Hvis vannet perler på Betongoverflate, er det ordentlig lukket. Hvis vannet er absorbert, kreves en annen strøk med fugemasse.