Hvordan å forsegle en utleggermaskin Patio

June 17

Hvordan å forsegle en utleggermaskin Patio

Når en utleggermaskin patio installeres, fargene på utleggere er levende og hele terrassen er nå et kunstverk. Som tiden går, fargen på utleggere kan matte, flekker kan mar overflaten eller grout og utleggere kan bryte ned som fuktighet begynner å sive inn. Du kan forsegle en utleggermaskin patio å øke både sitt liv og patio ser bra så lenge som mulig. Det tar om en ettermiddag å fullføre arbeidet.

Instruksjoner

•Sweep patio rydde av alt avfall og sikre terrassen er helt tørt før du fortsetter.

•Åpne din tetningsmasse og hell innholdet i en bøtte.

•Start i et langt hjørne og begynne å bruke tetningsmasse med pensel. Du lys, selv strøk med fugemasse som dekker ikke bare pavers men mellomrommene mellom dem (som kan fylles med fugemasse eller pakket sand). Jobb deg over terrassen slik at når du er ferdig, du ikke trenger å gå over noen del av nylig forseglet pavers.

•Plasser plastfolie over toppen av bøtte å hindre tetningsmasse bøtte tørker. Vent timer og begynne prosessen på nytt. Du vil minimum to strøk med tetningsmasse brukt. Hvis du bor i et område med høy varme, kraftig regn og snødekte vintre, kan du vurdere å bruke opp til fire strøk.

•Fyll gjenværende tetningsmasse bøtte tilbake til sin opprinnelige beholder. Bruke en trakt for å gjøre dette en rask og enkel prosess. Oppsummering original emballasjen og lagre venstre over fugemasse på et kjølig, tørt sted.

Tips og advarsler

  • Planlegger at fugemasse minst annethvert år. Tetningsmasse vil bryte som det er utsatt for elementene.
  • Alle tetningsmasse på markedet inneholder kjemikalier som er brannfarlig. Ikke røyk mens søknad tetningsmasse og ikke har noen åpen flamme kilde nær terrassen (som grilling og mygg fakler) mens du kan fortsatt lukter tetningsmasse. Røyk kan være brennbar også.