Hvordan å forsegle en trekkfulle dør

November 16

En kladd i et hjem er alltid en irriterende og ubehagelig og forstyrrende forekomst. Heldigvis oppdages kilden til et utkast lett, enten det er en dør eller et vindu. Når du har funnet en trekkfulle dør eller vindu i hjemmet ditt, kan du lære hvordan å fikse det. Den eneste måten å stoppe et utkast er å forsegle åpningen helt; den eneste forskjellen er i metoden, pris og utseende.

Instruksjoner

•Measure døren å se hvor mye materiale du trenger. Husk at en fei kommer nederst på døren og weatherstripping langs andre tre kantene, så måle tilsvarende. Bruke disse målingene for å kjøpe weatherstripping av ditt valg. Merk at disse strimler og feier kommer i ulike former, størrelser og materialer. Weatherstripping kan være laget av metall, silikon, plast, vinyl, filt og skum. Det er ganske lik for feie; den eneste forskjellen er at denne delen vil alltid være bevegelse så det må være fast tilkoblet og svært funksjonell. Velg bare kvalitet når du kjøper weatherstripping og feie.

•Skjære weatherstripping og feie til høyre dimensjoner, med verktøyet kniv, tinn snips eller fine hånd så, avhengig av hva materialet du valgte. Dobbeltsjekk målene før du skjærer. Også ta hensyn og lage en helt rett kutt, spesielt for feie, siden denne delen vil være svært synlige. Hvis du valgte vinyl eller plast stripping, bruk fint sandpapir for å glatte kanten.

•Prepare døren for installasjon av weatherstripping og feie. Rengjør alle kanter med multipurpose renere varmt vann og en skrubb svamp. Være meget grundig, siden limet fra strimler ikke kan holde seg til en fet eller skitne overflate. At døren til tørr før du fortsetter.

•Installer weatherstrippin rundt tre sider/kantene på døren. Avhengig av hvilket produkt valgte du, vil du enten må skrelle av en støtte stripe og stikke den opp på eller bruke festene som stifter. Følg instruksjonene på pakken av bestemt weatherstripping du valgte. Starte fra bunnen, løsner ene og sakte jobbe deg til toppen av døren, stikker stripen som du går. Kontroller at stripen er helt vertikale og at det ikke er noen rynker. Husk å trykke weatherstripping på kanten av døren hardt, å gjøre det overholde bedre.

•Lukk det under døren gapet med en fei. Plass den feie å sjekk hvis du klippe det den riktige dimensjonen. Deretter merkes stedene for monteringshullene på døren.

•Drill små hull for monteringsskruene bruker en makt drill. Bruk litt liten drill, en størrelse mindre enn monteringsskruene fra feie installasjon kit. Pass på å holde bore riktig og helt rett.

•Installer skruer til å feste feie døren nederst. Bruk en liten flathead skrutrekker til å stramme skruene godt og sikkert.

•Åpne og Lukk døren til sjekk hvis det er noen distraksjoner og hvis weatherstripping og feie er riktig installert. Døren bør åpne og lukke på en enkelt og smidig måte, akkurat som før tetting.

Tips og advarsler

  • Hvis du skal forsegle døren helt, kan du bruke en fuger pistol bruke silikon tetninger rundt dørkarmen.
  • Vær ekstremt forsiktig når benytter en hånd så å kutte weatherstripping og alltid bruke holdbar og tøff vernehansker.