Hvordan å forsegle en skifer terrasse

December 29

En skifer terrasse er et attraktivt tillegg til mange hjem. Skifer er en naturlig stein materiale som bærer godt og kan styrkes gjennom tetting å hente ut de naturlige fargene av stein. En godt forseglet skifer uteplass blir også mer immun mot flekker, mugg og alger som kan vokse på overflaten.

Om du ønsker å lyse skifers farge med en styrke sealer eller bare beskytte den med en impregnater, er prosessen for tetting slate patio den samme.

Instruksjoner

•Rengjør skifer terrassen godt. Skyll skifer med ferskvann å fjerne støv, sand eller overflaten rusk. Bruk en kopp blekemiddel oppløst i en gallon av vann skrubbe og fjerne moss, alger eller mold på skifer. Slange av steinene med ferskvann skylle. La steinene tørke før tetting.

•Fyll sealer i paint panorere og suge en lange håndtak maling roller i tetningsmasse. Roll sealer over terrassen i overlappende slag å sikre selv dekning. La sealer trenge skifer pavers i opptil 10 minutter.

•Tørk overflaten av hver skifer utleggermaskin tørr med en ren, tørr klut. Kluten omgå noen kløfter i skifer fjerne noen grupperte sealer. Ikke la noen unwiped sealer på skifer etter 10 minutter; Dette vil resultere i en film på steinene.