Hvordan å forsegle en papirkurv

May 17

Hvordan å forsegle en papirkurv

Konvensjonell visdom når håndtere kakerlakker, maur, vaskebjørn eller andre skadedyr prøver å komme inn papirkurven kan er å forsegle lokket tett. Det fungerer bra, hvis du vet hvordan å forsegle lokket slik at du kan fremdeles åpne den uten problemer. Tetting lokk som ikke har ett tett kan lage en liten ulempe for deg når du prøver å fjerne lokket, men det er bedre enn problemer forårsaket av formering bugs og scavenging dyr. Det er adskillige metoder å vurdere.

Instruksjoner

•Strap minst to strikk snorer rundt papirkurven lokk: plassere to strikk snorer på bakken eller gulv slik at en ligger over den andre. Sette kan på toppen av ledninger der de krysser. Få de to endene av en ledning opp rundt toppen av lokket og koble dem sammen. Gjenta for de andre ledningen ender. Avhengig av størrelsen på kan og lengden på ledningene, må du teste ut noen ledninger å finne som lengden fungerer best - lokket kan være ganske stramt. Pass på at du ikke får fingrene da trekke eller unhooking ledningene.

•Plasser murstein eller vekter i bunnen av Hvis problemet er hovedsakelig dyr velter kan for å banke lokket av. Sette et annet par murstein eller vekter på kan om nødvendig. Hvis du arbeider på en utendørs papirkurven, Los Angeles Times råder fjerne vekter eller murstein på søppel dag, ellers murstein forsvinner høyre sammen med papirkurven.

•Tape plast over åpninger som Skyv eller Vend på innendørs kjøkken søppel bokser. Løft del av båndet når du selger noe, og forsegle båndet etterpå. Du vil sannsynligvis måtte erstatte båndet hver dagene som sin lim svekker fra regelmessig blir dratt.

•Measure omkretsen av kan og kuttet en lengde på fleksibel plast slangen. ACMEParts.com foreslår av rør som brukes i vann for ismaskiner. Delt slangen ned én side på langs. Skyv slangen på kanten og prøve å ombytte lokket. Justere slangen nødvendig slik at det passer. Forsegle de to endene av slangen med duct tape og plasser ledningskanalbånd langs slangen der den møter kan for å sikre slangen ikke trekke av hver gang du fjerner lokket.

Tips og advarsler

  • Slik at kroker hvile under kan hvis du foretrekker, kan du bytte strikk snorer i trinn 1.
  • Kombiner alle disse strategiene som du ønsker; for eksempel lokk ACMEParts.com anbefaler å plassere tunge gjenstander på kan selv etter at slangen for can's rim.