Hvordan å forsegle en murstein innkjørsel

June 5

En murstein innkjørsel kan være en imponerende og tiltalende addisjon å din hjem - estetisk fjernt fra en kjedelig strekning på blacktop. Men en investering i en murstein oppkjørselen skal beskyttes tilstrekkelig fra elementene, eller det kan lide skader over tid av regn, snø, fryses. Programmet med en murstein fugemasse er en viktig del av å opprettholde murstein oppkjørselen.

Instruksjoner

•Velg tempererte døgnet for tetting prosessen. De fleste murstein tetningsmasse krever temperaturer på over 50 grader, med ingen direkte sollys, programmet blir resultatet best. Sjekk din værmeldingen og prøve å velge en dag som passer best til ønsket forhold - varme, men overskyet.

•Sweep oppkjørselen klar av skitt eller løs rusk. Hvis du har et stort område å arbeide på, vil en løvblåser fungerer bra for dette trinnet.

•Rinse oppkjørselen med vann, med en slange og trykkdyse. La oppkjørselen tørr.

•Fyll din fugemasse i en pumpe sprøyta. Spray en kontinuerlig film over murstein, mette området jevnt. Bakvendt, slik at du ikke tråkke på områdene du allerede har behandlet.

•Let din fugemasse tørr. De fleste tetningsmidler er vanligvis trygt å gå på etter tre til fire timer. Et andre lag og la det tørke. Holde biler av forseglet området for om en dag.

Tips og advarsler

  • Hvis oppkjørselen grenser planter eller hage, være forsiktig med å overspray og få fugemasse på planter. Om nødvendig kan du beskytte planter med en presenning eller avis.