Hvordan å forsegle en lekkasje på en asfalt taket fôr

November 14

Hvordan å forsegle en lekkasje på en asfalt taket fôr

En asfalt taket liner, også kjent som asfalt overbygg følte papir, er en barriere for å forhindre at vannet treffer kryssfiner taket under. Når det er installert, er følte papiret spikret eller stiftes til taket etter tilværelse gynge ut. Det tak shingles installeres deretter på toppen. På grunn av elementene, ville neglene noen ganger popmusikk opp gjennom taket liner og grus, forårsaker en lekkasje. Tetting lekkasjen er mulig med en liten reparasjon jobb.

Instruksjoner

•Få omrisset av en 4-tommers med 2-tommers rektangel på et nytt stykke asfalt taktekking følte. Kuttet ut disposisjonen med verktøyet kniv. Brett i halvparten å danne en liten firkant.

•Pry taket singel tilbake bruker der spikeren stikker ut, skraper hjelp hvis nødvendig, forlater asfalt taket duken utsatt.

•Trekk det stikker spiker ut fra taket og installere det omtrent en tomme opp fra tidligere plassering med en hammer.

•Paint et lag med asfalt sementere over spiker hullet i asfalten taket duken. Trykk kvadratet av asfalt taktekking følte på plass over sement. Lå singel tilbake på plass. Hvis spikeren hullet gikk hele veien gjennom singel, plass en skvett av asfalt sement i hullet og fyll med granulater av løs grus, som du kan ofte finne i din rennesteinen.