Hvordan å forsegle en kortstokk med en luft sprøyta

October 18

Hvordan å forsegle en kortstokk med en luft sprøyta

Råte og sopp vil ødelegge tre terrassebord styrene hvis du ikke forsegle dem mot fuktighet, spesielt hvis dekk i skyggen eller omgitt av løvverk. Selv om du kan bruke de fleste tetningsmidler med pensel eller rull, er det vanligvis enklere og mer effektivt å spray en sealer. En luft sprøyta gir deg mer kontroll og avfall mindre enn en airless sproyta er mer egnet for sprøyting tynnere materialer som selfangere. Selv om pistolen produserer mindre overspray enn en airless sproyta, er det fortsatt nok å være skadelig, så ha en respirator.

Instruksjoner

•Mix en løsning av dekk-rengjøring vaskemiddel og varmt vann i en bøtte, og spre det over dekk med en mopp. La den vaskemiddel suge i tre i 30 minutter til en time, og så vaske det av med en kraft vaskemaskin. Dette fjerner mugg, skitt og oksidasjon fra skogen og tilbake til sin naturlige farge. La dekk tørke for 24-48 timer.

•Kople en luftkanon til en kompressor med en luft slange. Bruk en slange som er lang nok til å tillate deg å nå så mye av dekk som mulig uten å flytte kompressoren. Koble kompressoren, og tillate den å utvikle et trykk på 35-80 psi. Hvis du bruker en høy-volum lavt trykk pistol, justere maksimalt trykk til en lavere innstilling i henhold til produsentens instruksjoner.

•Skru koppen og fylle den med 3/4 full med sealer. Skru cupen igjen, og slå munnstykket for å få et loddrett spraymønster. Holde pistolen som nær oppreist som mulig, men med nok av en vinkel innskudd materiale dekk overflaten. Tipset skal 6 til 12 inches fra terrassebord.

•Start sprøyting fjerneste av dekk, og arbeid mot posten. Spray i en tilbake og frem bevegelse, overlappende spray mønsteret med omtrent 50 prosent på hver pass og holde spissen jevn avstand fra overflaten til enhver tid.

•Let sealer tørr, så spray en andre strøk og flytte pistolen vinkelrett på retningen du flyttet det når du sprayet første strøk. Sprøyting i et skraveringsmønster på denne måten er forsikring mot forlate områder uten sealer.

•Fyll ut resterende sealer når du er ferdig, og fyll koppen omtrent halvfull med tynnere anbefalt av produsenten sealer. Spray tynnere gjennom tipset i ca 20 sekunder, og deretter swish koppen rundt og skru den. Skru spissen av pistolen, og slipp det i tynnere. La den være der over natten eller til du er klar til å bruke våpenet igjen.

Tips og advarsler

  • Spray trinnene, fascia, rekkverk og foundation på samme måte du sprayet terrassebord.
  • Hvis dekk er over en hage eller terrasse, dekk bakken under med plast før du spray.
  • En høytrykksvasker kan skade terrassebord styrene hvis du holder spissen for nær til tre.