Hvordan å forsegle en frisk luft demper

August 26

En fersk spjeld er del av et ventilasjonssystem. Den brukes for frisk luftinntak er også motorisert. Disse støtdemperne finnes i mange forskjellige størrelser fra fem inches rundt opptil åtte inches rundt. De åpne og lukke med en motor. Dette demper er montert i kanaler og riktig må tettes for å hindre alle lekkasje. Tetting en frisk luft demper er en viktig oppgave at de fleste huseiere har ingen problemer med å fullføre.

Instruksjoner

•Sett crimped slutten av demperen i uncrimped slutten av runde røret. Se innsiden demperen og kontroller at motoren er plassert på siden eller toppen av demperen og ikke på bunnen av demperen. Hvis det er plassert på bunnen av demperen, kan det dryppe på det fuktighet.

•Sett fem med jevne mellomrom plater skruer med en drill gjennom demperen og inn i røret der den overlapper koble to sammen. Ta tak i rør og demper og trekk litt å gjøre er godt festet til hverandre. Kontroller og kontroller at indikatoren for air-flow peker i retning av air flow røret.

•Seal demper på plass med duct stropper rundt utsiden omkrets. Pakk duct stroppene over røret og demperen til riktig sikre dem sammen og forsegle demperen fra lekkasjer som kan oppstå.

•Stram motoren å forsegle demperen. Juster vingeskruen med en skiftenøkkel på bunnen av motoren og spaken nederst til høyre til riktig posisjon. Stram vingen-mutter ned på plass.

•Let demperen kjøre og når det stopper ur og sørge for at bladet stenger av tett mot pakningen. Inspisere det å sikre at den er ordentlig lukket og det er minimal lekkasje med demperen.