Hvordan å forsegle en bly-basert tre flekken

January 6

Hvordan å forsegle en bly-basert tre flekken

Tre flekken er et beskyttende, gjennomsiktig overflate ment å forbedre naturlig farge og korn av tre flater. Det er en kombinasjon løsemiddel som trenger tre i stedet som en film på overflaten, som maling. Tre flekker er tilgjengelige i en rekke pigmenter og formler, bly-basert flekken blir blant de mest populære. Selv om flekken beskytter tre til en viss grad, behøver den fremdeles en tetningsmasse å bevare nødvendig fuktighet og rikdom av tre.

Instruksjoner

•Prepare et godt ventilert arbeidsområde før sliping treet og bruke noen kjemikalier. Dekker ansiktet med en støvmaske og bruke vernebriller for å unngå støvpartikler og potensielt giftige gasser.

•Bruk en naturlig-børste bruke en sliping sealer beiset tre overflaten. Bruke lange og frem og tilbake slag i retning av korn til et selv strøk brukes; sliping sealer er relativt spinkle og tørker raskt.

•Sand tre bruker en 280-korn sliping svamp når sealer er tørre. Opprette en ensartet sløvhet, sørge for å eliminere blanke striper eller flekker som indikerer at du har savnet et sted.

•Apply en toppstrøk av polyurethane lakk å fullføre mål. Bruk en engangs skum pensel eller ren klut til å mette tre med et selv strøk av produktet, gå med korn av tre igjen.

•Tillat første strøk herdes natten, da sand den lett med 280-korn sliping svamp i forberedelse til andre programmet med fugemasse. Gjenta den samme prosessen for en eller to mer frakker, forlate en topp unsanded. Overflaten vises å være glatt og skinnende som et endelig resultat.