Hvordan å forsegle Duct åpninger for vinteren

August 10

Hvordan å forsegle Duct åpninger for vinteren

Avhengig av plassering og værforhold, kan du begynne å forsegle dine kanaler og kanaler for vinteren i høst. Tetting kanaler og kanaler hjelper du lagre på vinteren verktøyet og energi kostnader som reduserer utkast og lekkasjer og dermed behovet for ytterligere hjem oppvarming. Med riktig mastik fugemasse eller metallbånd, kan du forsegle så mange kanaler som du får i ditt hjem.

Instruksjoner

•Få en kopi av ditt hjem plantegningen. Dette vil hjelpe deg å finne ledningskanalene hjemme. Hvis du ikke har en kopi av ditt hjem plantegningen, vet at vanligvis kanaler som du har tilgang til ligger i loft, crawlspaces, garasjer og uferdige kjellere.

•Spread metallbånd rundt ledningskanalene hvor duct segl møter en ventil eller veggen. Tapen over ingen sprekker eller hull i kanaler. Til tross for navnet, ikke bruk Kanaliser bånd, fordi det ikke varer så lenge metallbånd.

•Seal noen områder der vents og registre møtes gulv, vegger og tak med metall bånd eller mastik fugemasse. Dette er områder der det er vanligvis lekkasjer eller sprekker, som kan føre til forhøyet energikostnader om vinteren. Mastik fugemasse kommer i tape form, i tillegg til spray og gel skjemaer. Med mastik fugemasse du velger er opp til deg og vil avhenge av størrelsen og tilgjengelighet av området som du skal forsegle. Vanligvis nok mastik fugemasse båndet til å forsegle kanaler og kanaler som den er fleksibel og har en langvarig hold.

•Hire en profesjonell entreprenør til å inspisere og forsegle dine kanaler og kanaler. Hvis du er ukjent med hjemme forbedringsprosjekter eller ikke kan finne eller nå kanaler, kanaler eller lekkasjer, kan en profesjonell entreprenør inspisere ditt hjem og reparerer deretter og forsegle kanaler og kanaler.