Hvordan å forsegle betongvegger med Siloxane

November 10

Hvordan å forsegle betongvegger med Siloxane

Betong er et slitesterkt produkt som når riktig bekymre for, vil sist gjennom tøffeste vintre og mest undertrykkende somre. Strukturen av betongen påvirkes av naturlige ekspansjon og sammentrekning av væsker. Denne prosessen oppretter sprekker og sprekker i utette betong, fører til skade som er potensielt kostbart å reparere. Tetting betong vegger med siloxane, et silikonbasert kjemikalie som siver inn og fyller betongens porene, beskytter dem mot vind, vann og Suns skader.

Instruksjoner

•Tillat nylig plasstøpt betong tørke i minst 30 dager før rengjøring veggene eller bruke en siloxane fugemasse. Hvis du er tetting en eksisterende betongvegg, gå videre til neste trinn.

•Rengjør betong vegger med en høytrykksvasker. Vaskemaskinen fjerner alle skitt, rusk, mose og mugg fra veggen uten å forårsake skade. Fjern alle rustflekker fra overflaten med renere som inneholder oksalsyre, etter anvisningen på pakken.

•Tillat betong vegger tørke i minst 24 timer.

•Apply et lys belegg av siloxane tetningsmasse til konkrete veggen med en maling roller. Bruk rett, rygg-og-frem slag for å opprette et selv strøk av tetningsmasse. Siloxane fugemasse er en gjennomtrengende produkt og opprette ikke glans eller glanset finish.

•Continue gjelder tynne lag av siloxane fugemasse til en hvit, melaktig ferdig oppnås. At veggen tørke i minst 24 timer.